Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Toegangsacties

Door het jaar heen organiseert de Hortus diverse toegangsacties, vaak in samenwerking met andere instellingen, bedrijven, of magazines of kranten. Heeft u een kortingscode gekregen dan vindt u hieronder uitleg over hoe deze in onze webshop te gebruiken. Staat de code of de aangeboden toegangsactie er niet tussen, neem dan contact op met communicatie@dehortus.nl

 

Stadspas
Entreetickets met de korting op basis van een Stadspas kunnen niet online gekocht worden. Vanwege de verplichte reservering, moeten Stadspashouders wel online (gratis) een starttijd reserveren. Deze is dan 0 euro. Bij aankomst betaalt u op vertoon van de stadspas 1 euro. Lees hier meer informatie over de Stadspas van de gemeente.

Nationale Kunst & Cultuurkaart
Heeft u een Kunst & Cultuur cadeaukaart ontvangen? Dan kunt u de waarde op de kaart inzetten voor toegang tot de Hortus.  U kunt hiermee betalen aan onze entree, u kunt er geen e-tickets mee betalen. Vanwege de verplichte reservering, moet u wel online (gratis) een starttijd reserveren. Kies dan het ICOM of Iamsterdam ticket. Deze is dan 0 euro.

 

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.