Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Toegangsacties

Door het jaar heen organiseert de Hortus diverse toegangsacties, vaak in samenwerking met andere instellingen, bedrijven, of magazines of kranten. Heeft u een kortingscode gekregen dan vindt u hieronder uitleg over hoe deze in onze webshop te gebruiken. Staat de code of de aangeboden toegangsactie er niet tussen, neem dan contact op met communicatie@dehortus.nl

 

Stadspas
Op vertoon van uw (fysieke) stadspas met groene stip, heeft u gratis entree tot de Hortus. Lees hier meer informatie over de Stadspas van de gemeente. U hoeft niet van tevoren een tijdslot te kiezen. U bent van harte welkom op uw dag naar keuze.

Nationale Kunst & Cultuurkaart
Heeft u een Kunst & Cultuur cadeaukaart ontvangen? Dan kunt u de waarde op de kaart inzetten voor toegang tot de Hortus.  U kunt hiermee betalen aan onze entree, u kunt er geen e-tickets mee betalen.

GoedeDoelenLoterij
In de ‘Uitstapje naar Keuze’  aanbiedingen kunt u kiezen voor een bezoek aan de Hortus. De vouchers die u na de keuze ontvangt worden bij de entree van de Hortus gescand. U hoeft niet van tevoren een tijdslot te kiezen. U bent van harte welkom op uw dag naar keuze (t/m 31 juli 2024).

 

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.