Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu
Tarieven

Toegangsacties

Door het jaar heen organiseert de Hortus diverse toegangsacties, vaak in samenwerking met andere instellingen, bedrijven, of magazines of kranten. Heeft u een kortingscode gekregen dan vindt u hieronder uitleg over hoe deze in onze webshop te gebruiken. Staat de code of de aangeboden toegangsactie er niet tussen, neem dan contact op met communicatie@dehortus.nl

 

Stadspas
Entreetickets met de korting op basis van een Stadspas kunnen niet online gekocht worden. U kunt alleen toegangskaarten kopen aan onze kassa op vertoon van de stadspas. Lees hier meer informatie over de Stadspas van de gemeente.

Nationale Kunst & Cultuurkaart
Heeft u een Kunst & Cultuur cadeaukaart ontvangen? Dan kunt u de waarde op de kaart inzetten voor toegang tot de Hortus.  U kunt hiermee betalen aan onze entree, u kunt er geen e-tickets mee betalen. 

GezondNU
Heeft u de kortingscode ontvangen van het magazine GezondNU? Ga dan naar onze ticketshop: bestel 2 kaarten ‘Entree volwassenen’ (a 9,75), klik op ‘Kortingscode ingeven’ en vul hier de code in. Klik vervolgens op TOEPASSEN, en uw korting wordt verrekend. Na betalen ontvangt u per email 2 e-tickets met een barcode. Deze tickets zijn geldig t/m 12 maanden na aankoop.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.