Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Activiteiten

20 december - 6 januari
Hortus by Night

De Hortus is deze winter weer extra lang open met de ‘Hortus by Night’ avonden.
Trek je dikke trui aan voor een winterse nachtwandeling door de Hortus, want de Hortus is deze winter open tot 22:00 uur.

Ontdek de sprookjesachtige wereld van de botanische tuin bij nacht. De Hortus creëert een knusse wintersfeer met duizenden glinsterende lichtjes in de tuin. In de kleurrijk verlichte kassen loop je langs eeuwenoude palmen en bijzondere tropische planten. Kruip dicht tegen elkaar aan bij het kampvuur op ons winterterras, onder het genot van en kopje warme chocolademelk of glühwein!

De Hortus by Night avondopenstellingen zijn dit jaar op:
20, 21, 22 en 23 december
27, 28, 29 en 30 december
3, 4, 5 en 6 januari 2019

Bezoek de winterse Hortus op een van deze avonden tussen 17:00 en 22:00 uur. De Hortus is toegankelijk tegen een gereduceerd entreetarief van €5,- (gratis met vriendenkaart en voor kinderen t/m 4 jaar). Andere kortingsacties (zoals stadspas, studentenkaart of Museumnachtbandje) zijn niet geldig tijdens dit evenement.

Hortus by Night entreekaartjes zijn te koop bij onze portier, of koop alvast een kaartje online.
Voor vragen Hortusbynight@dehortus.nl of bel tijdens kantooruren 0207025408.

Wellicht ook interessant

Themarondleidingen

Een maal per maand staat een van onze rondleiders voor u klaar met een speciale themarondleiding. Aan de hand van zijn of haar expertise maakt u kennis met een speciaal deel van onze collectie.

Deelname themarondleiding:
slechts € 4,50 p.p.

Lees meer

Vriendenvereniging

Als lid van de Vereniging van Vrienden van de Amsterdamse Hortus steunt u de Hortus en kunt u bovendien het hele jaar door gratis de tuin bezoeken.

eenpersoonslidmaatschap
slechts € 34,- per jaar

Lees meer

Nieuwsbrief