Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Activiteiten

7 juni - 20 juli
yoga in de palmenkas

Tijd doorbrengen in de natuur heeft een positieve invloed op ons lichaam, onze geest en ons welzijn. Daarom organiseert de Hortus deze zomer: Yoga in de Palmenkas!

5,  6, en 19 en 20 juli.

Middenin de Hortus van Amsterdam tussen de eeuwenoude plantencollectie kun je deze zomer helemaal tot rust komen. Op vier avonden in juni organiseren we een 1h Vinyasa Yoga sessie. Voor de harde werker die opzoek is naar een avondje ontspanning, voor de moeder of vader die even het huis uit wilt, maar ook voor de buurtbewoner die eens iets nieuws wilt proberen bij de Hortus. Iedereen is welkom!

Goed om te weten: er zijn geen kussens of yogamatjes aanwezig in de Hortus. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen. De voertaal van de lessen is Engels. De Hortus beschikt niet over kleedkamers, kleed je daarom thuis om voor de les.

tickets en meer informatie

Wellicht ook interessant

Themarondleidingen

Een maal per maand staat een van onze rondleiders voor u klaar met een speciale themarondleiding. Aan de hand van zijn of haar expertise maakt u kennis met een speciaal deel van onze collectie.

Deelname themarondleiding:
slechts € 4,50 p.p.

Lees meer

Vriendenvereniging

Als lid van de Vereniging van Vrienden van de Amsterdamse Hortus steunt u de Hortus en kunt u bovendien het hele jaar door gratis de tuin bezoeken.

eenpersoonslidmaatschap
slechts € 36,- per jaar

Lees meer

Word vriend van de Hortus

Word vriend van de Hortus en bezoek ons het hele jaar!