Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Activiteiten

6 februari - 7 februari
The Conscious Club x The Hortus ๑ Winter Recovery

De Conscious Club brengt een bijzondere combinatie van lichtkunst en muziek tussen de exotische planten in de tropische kas in de Hortus Botanicus Amsterdam. Doe mee met onze eerste ‘Winter Recovery’ sessie!

Stel jezelf voor in deze setting: opladen tijdens de koude en donkere winterdagen met drie elementen om je geluk te vergroten; kunst, muziek en planten. En dat in een tropische kas, omringd door de warme jungle. Kunst, muziek en planten hebben een zeer positief effect op onze gezondheid en ons geluk. Het kan de aanmaak van gelukshormoon dopamine verhogen, stimuleert de creativiteit en is goed voor je humeur.

Tijdens deze Winter Recovery sessie nemen we je mee op Sound Journey. Sound Journeys staan bekend om hun helende werking. Geluiden en vibraties worden wereldwijd gebruikt voor meditatie, genezingen, ontspanning en persoonlijk welzijn. Alles wat je hoeft te doen tijdens deze Sound Journey, is zorgen dat je comfortabel ligt en de verzachtende geluiden over je heen laten komen. Een mooie manier om te ontspannen en opnieuw op te laden.  Er is geen ervaring vereist, alleen nieuwsgierigheid en een open mind-set.

tickets en meer informatie

Wellicht ook interessant

Themarondleidingen

Een maal per maand staat een van onze rondleiders voor u klaar met een speciale themarondleiding. Aan de hand van zijn of haar expertise maakt u kennis met een speciaal deel van onze collectie.

Deelname themarondleiding:
slechts € 4,50 p.p.

Lees meer

Vriendenvereniging

Als lid van de Vereniging van Vrienden van de Amsterdamse Hortus steunt u de Hortus en kunt u bovendien het hele jaar door gratis de tuin bezoeken.

eenpersoonslidmaatschap
slechts € 35,- per jaar

Lees meer

Nieuwsbrief