Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Activiteiten

28 juni - 30 augustus
Jazz at the Plantage

Deze zomer vindt alweer de vijfde editie van Jazz at the Plantage plaats! Opnieuw bundelen de Hortus Botanicus Amsterdam, de Hermitage Amsterdam en het Conservatorium Amsterdam hun krachten om voor dit unieke zomer festival. Jazz at the Plantage is een jaarlijks terugkerend jazz festival met jonge muzikanten van het Conservatorium Amsterdam. In juli en augustus kan je elk weekend genieten van muziek in de tuinen van de Hortus en in augustus ook in de voortuin van de Hermitage.

Elke zondag in juli en augustus is de Hortus  ‘the place to be’! Tussen 16:30 en 19:00 uur is er live muziek op verschillende plekken in de zomerse tuin. Tijdens Jazz at the Plantage treden er vooral akoestische duo’s op in een intieme setting. De tuin en het café zijn deze zomer op zondag tot 19:00 uur geopend.

Wanneer? elke zondag in juli en augustus vanaf 16:30 uur.
Kosten? normale entreeprijs, koop je kaarten vast online!
Om de Hortus te bezoeken is het verplicht een starttijd van bezoek te reserveren; binnen deze 30 minuten kun je de tuin betreden, daarna mag je in de Hortus blijven zolang je wilt.

Wellicht ook interessant

Themarondleidingen

Een maal per maand staat een van onze rondleiders voor u klaar met een speciale themarondleiding. Aan de hand van zijn of haar expertise maakt u kennis met een speciaal deel van onze collectie.

Deelname themarondleiding:
slechts € 4,50 p.p.

Lees meer

Vriendenvereniging

Als lid van de Vereniging van Vrienden van de Amsterdamse Hortus steunt u de Hortus en kunt u bovendien het hele jaar door gratis de tuin bezoeken.

eenpersoonslidmaatschap
slechts € 36,- per jaar

Lees meer

Word vriend van de Hortus

Word vriend van de Hortus en bezoek ons het hele jaar!