Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

De Hortus Store

de Hortus Store

De Hortus store is gevestigd in de voormalige directeurswoning. Het gebouw, in oorsprong 17e eeuws, maar in 1862 in chaletstijl verbouwd, is al lange tijd in gebruik als kantoor, winkel en portiersloge.

In de Hortus store kan men terecht voor planten (direct van de veiling gehaald), maar ook voor tuingereedschap, boeken, ansichtenkaarten, sieraden en schrijfwaren.

Uniek in de Hortus store is uiteraard de eigen Hortuslijn: diverse producten zoals notebooks, boekenleggers en ansichtkaarten van planten uit de Hortus , veelal met reproducties uit de beroemde Moninckx atlas (laat 17e en 18e eeuw). En ook hortustassen, paraplu’s en T-shirts.

Korting
Vrienden van de Hortus krijgen 10% korting op aankopen in de winkel. Bij inlevering van uw hortusfolder(s) krijgt u 10% korting op aankopen in de winkel, deze worden gerecycled. Korting geldt niet op boeken, kunst en afgeprijsde producten.
Met de aankopen in de winkel steunen bezoekers de Hortus in het behoud van de tuin en kassen.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.