Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Vergaderen

Veilig vergaderen

We zijn inmiddels gewend aan het digitaal vergaderen. Toch is een fysieke bijeenkomst soms onmisbaar. De Hortus heeft haar ruimtes opnieuw ingericht, waardoor het nu mogelijk is om samen te komen op veilige afstand.

 

Vergaderen, brainstormen, presenteren in een inspirerende omgeving. Middenin de drukte van Amsterdam biedt de Hortus een rustige, groene locatie voor uw bijeenkomst. Onze zalen bieden onderling voldoende afstand, en zijn geschikt voor kleine groepen tot maximaal 15 personen. Ideaal voor een MT-meeting, een bestuursvergadering of team bijeenkomst waarbij echt menselijk contact noodzakelijk is.

De Laranjazaal, een besloten locatie

De Laranjazaal ligt op de bovenverdieping van onze Oranjerie. Hier kunnen wij een vergadergroep per keer ontvangen, u treft dus geen andere groepen. U heeft de beschikking over eigen faciliteiten: een koffiemachine, presentatiescherm en flip-over. De nabijheid van de tuin geeft een unieke gelegenheid voor buitenlucht pauzes en verfrissende brainstormsessies.

verhuurinformatie

Verhuurtijden
Beide ruimtes zijn te huren in de dagdelen 09:00 tot 13:00, 13:00 tot 17:00 en 18:00 tot 22:00 uur.

Capaciteit
Vergaderen in de Laranjazaal of de Palmenkas is mogelijk met een groep tot maximaal 15 personen.

Tarieven
Een dagdeel Laranjazaal kost €465,- en een hele dag €900,-
Een dagdeel Palmenkas kost €550,- en een hele dag is €950,-

Reserveren
De Hortus heeft verschillende vergaderarrangementen samengesteld, bijvoorbeeld vergaderingen met een lunch of met een borrel na afloop. Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Stuurt u dan een email naar zaalverhuur@dehortus.nl of bel met de afdeling zaalverhuur: 020 7025 410 (alleen op werkdagen).