Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen, brainstormen, presenteren in een inspirerende omgeving. Middenin de drukte van Amsterdam biedt de Hortus een rustige, groene locatie voor uw bijeenkomst.

De Laranjazaal is licht met uitzicht op de tuin en op Amsterdam en voorzien van vele moderne faciliteiten voor een professionele vergadering. Bovendien biedt de nabijheid van de tuin een unieke gelegenheid voor pauzes en verfrissende brainstormsessies.

Tevens is de J.P. Thijsse bibliotheek te huur, een inspirerende locatie waar de boekencollectie van de Heimans & Thijsse stichting is gehuisvest.

Verhuurtijden
De Laranjazaal is te huren in de dagdelen 09.00 – 13.00, 13.00 – 17.00 en 18.00 – 01.00 uur.
De J.P. Thijsse Bibliotheek is te huren in de dagdelen 09.00 – 13.00 en 13.00 – 17.00 uur van maandag t/m zaterdag.

Capaciteit Laranjazaal
Cabaretopstelling: 40 personen
Theateropstelling: 60 personen
Vergader U-vorm: 26 personen

Capaciteit J.P. Thijsse bibliotheek
Vergaderopstelling: 20 personen

Tarieven
Kosten zijn te vinden op onze tarieven pagina.

Reserveren
De Hortus heeft verschillende vergaderarrangementen samengesteld, bijvoorbeeld vergaderingen met een lunch of met een borrel na afloop. Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Stuurt u dan een email naar zaalverhuurinfo@dehortus.nl of bel met Constance van Kretschmar: 020 – 420 24 25 (alleen op werkdagen). Bij beschikbaarheid van de zaal/zalen kunt u kosteloos een optie nemen die 2 weken blijft staan. (verlenging is mogelijk)

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.