Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Foto & filmshoots

Foto & filmshoots

De Hortus als decor voor bruiloft fotografie, modeshoots, productshoot en andere commercial shoots.
Het is mogelijk onder specifieke voorwaarden: met het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor fotografie en video in de Hortus Amsterdam.

Gelegenheidsfotografie (voor privégebruik)

Hieronder vallen bijvoorbeeld trouw- en verlovingsreportages, zwangerschapsshoots en friendshipshoots.

Vooraf reserveren is verplicht. De prijs (€125,–) geldt inclusief entree voor maximaal 4 personen. Voor meer personen betaal je extra entree van € 13,50 per persoon aan de kassa, vooraf reserveren is niet nodig. Gelegenheidsfotografie is alleen mogelijk binnen de reguliere openingstijden en op vaste tijdstippen (zie tijdslots). Houd er rekening mee dat de Hortus open is voor publiek, de ruimtes zijn dus niet privé. Er is geen verkleedruimte in de Hortus. Verkleden in de kassen of toiletten van de Hortus is niet toegestaan. De Hortus beschikt niet over een eigen fotograaf, deze dien je zelf in te huren.

Dichtstbijzijnd parkeren kan in de parkeergarages Waterlooplein, Markenhoven, Artis of in de straten rondom de Hortus. Bij parkeren of stilstaan in de wijk vragen wij om u rekening te houden met de buurtbewoners en zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Let op! De Klimatenkas wordt verbouwd van februari 2024 t/m 2025 en is daardoor helaas niet toegankelijk voor publiek en/of fotoshoots.

 

Klik hier en boek direct je ticket en tijdslot online

commerciële foto/filmshoots

Het is mogelijk de Hortus te gebruiken als decor voor modeshoots, productshoot en andere commerciële shoots.
Producties voor fotoshoot-filmopnames tot 10 personen starten tegen een tarief van € 950,- ex btw per dagdeel (4 uur). Wij bieden geen kortingen aan.
Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. Onaangekondigde foto- of filmshoots worden geweigerd of achteraf alsnog in rekening gebracht.
De prijzen gelden binnen de openingstijden van de Hortus (10:00 – 17:00). Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens openingsuren. Prijzen zijn exclusief begeleiding van ons personeel.

Omkleden en visagie kan – vanwege onze andere bezoekers – niet plaatsvinden in de tuin of kassen. Visagie- en omkleedruimte kan apart gehuurd worden tegen reguliere zaalverhuur tarieven vanaf € 465,- incl. btw per dagdeel (4 uur).

Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden kunt u voor informatie en planning contact opnemen via 020 7025 444 of zaalverhuur @dehortus.nl. Ook voor shoots buiten openingstijden.

• Bij publicatie verzoeken wij om vermelding van Hortus Botanicus Amsterdam.
• Het gebruik van drones voor foto/filmshoots is niet toegestaan.

Let op! De Klimatenkas wordt verbouwd van feb 2024 t/m 2025 en is daardoor helaas niet toegankelijk voor publiek en/of fotoshoots.

informatie en contact

Foto en filmshoots in de Hortus zijn mogelijk onder specifieke voorwaarden: de algemene voorwaarden voor fotografie en video in de Hortus Amsterdam.

Meer weten over mogelijkheden en tarieven?
Neem contact op met de afdeling zaalverhuur: 020 7025 444 of zaalverhuur@dehortus.nl (alleen op werkdagen).

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.