Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Foto & filmshoots

Foto & filmshoots

Op dit moment is alleen gelegenheidsfotografie (bruiloften, verloving e.d.) mogelijk in de Hortus. Geen (semi)professionele shoots (fashion, influencer, product, portfolio).

 

*LET OP Met het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de voorwaarden en gedragsregels van de Hortus (waaronder uitsluitend op de paden begeven, de planten en bordjes onberoerd laten en rekening houden met de andere bezoekers van de tuin).

I.v.m. de huidige maatregelen rond het corona virus is het de komende periode niet mogelijk om foto/filmshoots te organiseren in de Hortus.

Gelegenheidsfotografie/bruidshoot

Hieronder vallen trouw- en verlovingsreportages, hennashoots, zwangerschapsshoots en friendshipshoots.
De kaartverkoop gaat per timeslot. De prijs geldt inclusief entree voor maximaal 4 personen. Voor meer personen kun je losse entreetickets bijkopen. Gelegenheidsfotografie: € 75,– (per bezoek, max 4 personen).

Verkleden in de publieke hortusruimtes is niet toegestaan. Wanneer je een verkleedruimte nodig hebt, dien je deze van tevoren telefonisch te boeken. Neem hiervoor contact op met 020-7025404.

Gelegenheidsfotografie is alleen mogelijk binnen de reguliere openingstijden. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens deze openingstijden.

Vragen hierover? Mail communicatie@dehortus.nl.

Foto: Chymo and More Photography

Overige foto/filmshoots

OP DIT MOMENT ZIJN FOTO- en FILMSHOOTS NIET MOGELIJK IN DE HORTUS
(muv trouwfoto’s)

De Hortus als decor voor modeshoots, productshoot en andere commercial shoots. Dit is mogelijk onder specifieke voorwaarden. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden kunt u voor informatie en planning contact opnemen via 020-702 54 04.

Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. Onaangekondigde foto- of filmshoots worden geweigerd of achteraf alsnog in rekening gebracht.

Fotoshoot-filmopnames tot 10 personen: € 225,- ex btw per uur.
De prijzen gelden binnen de openingstijden van de Hortus. Prijzen zijn exclusief personeel en evt. begeleiding. Indien wij dit nodig achten zal er een locatiemanager ingezet worden.

Foto-filmshoots zijn alleen mogelijk op werkdagen en niet in het weekend. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens openingsuren.

Omkleden en visagie kan – vanwege onze andere bezoekers – niet plaats vinden in de tuin of kassen. Visagie- en omkleedruimte kan apart gehuurd worden tegen reguliere zaalverhuur tarieven, zie hiervoor dehortus.nl/zaalverhuur.

  • Bij publicatie verzoeken wij om vermelding van Hortus Botanicus Amsterdam.
  • Het gebruik van Drones voor foto/filmshoots is niet toegestaan.

Foto: Megan Alter Photography

Voorwaarden

De voorwaarden voor fotoshoots in de Hortus vindt u hier.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.