Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Foto & filmshoots

Foto & filmshoots

Bruidsreportages

Trouw- en verlovingsreportages: € 55, -*
Trouwreportage inclusief kleedruimte €150,- *

De entreeprijs geldt voor het bruidspaar, de fotograaf en eventuele bruidskinderen tot max 6 personen. Voor overige leden van het gezelschap geldt de reguliere toegangsprijs. Voor trouwreportages hoeft u niet van te voren te reserveren, tenzij u een verkleedruimte nodig heeft, deze dient u wel van tevoren te boeken.

Trouw- en verlovingsreportages zijn alleen mogelijk binnen de reguliere openingstijden. De Hortus is als museum 7 dagen per week geopend voor publiek van 10 – 17 uur. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens deze openingsuren.

Foto/filmshoots

Fotoshoot tot 10 personen: € 150,- ex btw per uur
Filmopnames tot 10 personen: € 150,- ex btw per uur

Voor de periode van  21 december 2017 tot en met 9 januari 2018 nemen wij  geen fotoshoots aan.

Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. U kunt hiervoor bellen met 020-702 54 04. Onaangekondigde foto- of filmshoots worden geweigerd of achteraf alsnog in rekening gebracht

De prijzen gelden binnen de openingstijden van de Hortus. De Hortus maakt geen onderscheid tussen particulier, zakelijk, commerciële en niet commerciële shoots. Prijzen zijn exclusief personeel en evt. begeleiding. Indien wij dit nodig achten zal er een locatiemanager ingezet worden. De Hortus is als museum 7 dagen per week geopend voor publiek van 10 – 17 uur. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens deze openingsuren. Fotoshoots zijn mogelijk op werkdagen.

Voor informatie over fotoshoots op overige tijden kunt u contact met ons opnemen. Ook voor de tarieven van een crew groter dan 10 personen kunt u ons bellen voor meer informatie.Visagie- en omkleedruimte kan apart gehuurd worden tegen reguliere zaalverhuur tarieven, zie hiervoor dehortus.nl/zaalverhuur.

  • Bij publicatie verzoeken wij om vermelding van Hortus Botanicus Amsterdam.
  • Het gebruik van Drones voor foto/filmshoots is niet toegestaan.

Foto: RetroSonja

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.