Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Foto & filmshoots

Foto & filmshoots

De Hortus als decor voor bruiloft fotografie, modeshoots, productshoot en andere commercial shoots.
Het is mogelijk onder specifieke voorwaarden: met het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor fotografie en video in de Hortus Amsterdam.

Gelegenheidsfotografie/bruidshoot

Hieronder vallen trouw- en verlovingsreportages, hennashoots, zwangerschapsshoots en friendshipshoots. Vooraf reserveren is verplicht. De kaartverkoop gaat per tijdslot. De prijs geldt inclusief entree voor maximaal 4 personen. Voor meer personen betaal je extra entree. Verkleden in de kassen of toiletten van de Hortus is niet toegestaan. Wanneer je een verkleedruimte nodig hebt, dan is deze telefonisch te reserveren via 020-7025444.

Gelegenheidsfotografie is alleen mogelijk binnen de reguliere openingstijden en op vaste tijdstippen (zie tijdslots).

Tarief gelegenheidsfotografie vanaf € 125,– (per bezoek van max 4 personen). Met deze bijdrage steunt ook de Hortus in het beheer en behoud van haar collectie.

 

Klik hier en boek direct je ticket en tijdslot online

 

 

Overige foto/filmshoots

Het is mogelijk de Hortus te gebruiken als decor voor modeshoots, productshoot en andere commercial shoots.

Producties voor fotoshoot-filmopnames tot 10 personen starten tegen een tarief van € 950,- ex btw per dagdeel (4 uur). Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden kunt u voor informatie en planning contact opnemen via 020 – 7025 410.

Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. Onaangekondigde foto- of filmshoots worden geweigerd of achteraf alsnog in rekening gebracht.

Foto-filmshoots zijn alleen mogelijk op werkdagen en niet in het weekend. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens openingsuren. De prijzen gelden binnen de openingstijden van de Hortus. Prijzen zijn exclusief personeel en evt. begeleiding. Indien wij dit nodig achten zal er een locatie manager ingezet worden.

Omkleden en visagie kan – vanwege onze andere bezoekers – niet plaats vinden in de tuin of kassen. Visagie- en omkleedruimte kan apart gehuurd worden tegen reguliere zaalverhuur tarieven.

  • Bij publicatie verzoeken wij om vermelding van Hortus Botanicus Amsterdam.
  • Het gebruik van Drones voor foto/filmshoots is niet toegestaan.

informatie en contact

Foto en filmshoots in de Hortus zijn mogelijk onder specifieke voorwaarden: lees aub voor een boeking  de algemene voorwaarden voor fotografie en video in de Hortus Amsterdam.

Meer weten over mogelijkheden en tarieven?
Neem contact op met de afdeling zaalverhuur: 020 7025 444 of zaalverhuur@dehortus.nl (alleen op werkdagen).

 

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.