Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Foto & filmshoots

Foto & filmshoots

Bruiloftshoot

Trouw- en verlovingsreportages, hennashoots: € 55, –
Trouwreportage inclusief kleedruimte (2 uur) €150,- *
Trouwreportage inclusief kleedruimte (dagdeel) €440,- *

De entreeprijs geldt voor het bruidspaar, de fotograaf en eventuele bruidskinderen tot maximaal 6 personen. Voor overige leden van het gezelschap geldt de reguliere toegangsprijs. Voor trouwreportages hoeft u niet van tevoren te reserveren.
*Wanneer u een verkleedruimte nodig heeft, dient u deze wel van tevoren te boeken.

Trouw-, zwangerschaps-, verlovingsreportages en hennashoots zijn alleen mogelijk binnen de reguliere openingstijden. De Hortus is als museum 7 dagen per week geopend voor publiek van 10 – 17 uur. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens deze openingstijden.

Foto/filmshoots

Fotoshoot tot 10 personen: € 150,- ex btw per uur
Filmopnames tot 10 personen: € 150,- ex btw per uur

Foto- of filmshoots dienen van tevoren gereserveerd te worden. U kunt hiervoor bellen met 020-702 54 04 of 020 7025 429. Onaangekondigde foto- of filmshoots worden geweigerd of achteraf alsnog in rekening gebracht.

De prijzen gelden binnen de openingstijden van de Hortus. De Hortus maakt geen onderscheid tussen particulier, zakelijk, commerciële en niet-commerciële shoots. Prijzen zijn exclusief personeel en evt. begeleiding. Indien wij dit nodig achten zal er een locatiemanager ingezet worden. De Hortus is als museum 7 dagen per week geopend voor publiek van 10 – 17 uur. Er kunnen geen kassen of andere ruimtes afgesloten worden voor publiek tijdens deze openingsuren. Fotoshoots zijn alleen mogelijk op werkdagen en niet in het weekend.

Omkleden en visagie kan – vanwege onze andere bezoekers – niet plaats vinden in de tuin of kassen. Visagie- en omkleedruimte kan apart gehuurd worden tegen reguliere zaalverhuur tarieven, zie hiervoor dehortus.nl/zaalverhuur.

  • Bij publicatie verzoeken wij om vermelding van Hortus Botanicus Amsterdam.
  • Het gebruik van Drones voor foto/filmshoots is niet toegestaan.

Voor informatie over fotoshoots op overige tijden kunt u contact met ons opnemen. Ook voor de tarieven van een crew groter dan 10 personen kunt u ons bellen voor meer informatie.

Foto: RetroSonja

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.