Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Bedrijven kunnen de Hortus op verschillende manieren steunen.
Uiteraard denken we graag mee over mogelijke langdurige sponsoring en samenwerking.

direct doneren

Elke donatie aan de Hortus is welkom. Zeker in deze bijzondere tijd! Met jouw steun draag je bij aan het voortbestaan van Amsterdams oudste groene oase. Klik hier om direct te doneren.

Heeft u vragen over het steunen van de Hortus of over andere mogelijke voor sponsoring, neem dan contact op met onze marketingafdeling via communicatie@dehortus.nl.

Bedrijfskaarten

Met de bedrijfskaart kunt u het hele jaar – van maandag t/m vrijdag- gratis de Hortus bezoeken. De bedrijfsjaarkaart kost € 105,- en is geldig voor 12 maanden. De kaart geeft toegang tot de Hortus voor maximaal 3 personen per keer. De kaart staat op naam van uw bedrijf en kan dus door iedere medewerker gebruikt worden. Ook kan men relaties of klanten meenemen.

Voor een gezamenlijke lunch of een kort overleg in de tuin? De Hortus geeft in de drukke binnenstad een uniek groene omgeving om even out-of-the-box te denken. Als bedrijfskaarthouder kunt u een tafel reserveren in de Oranjerie, ook bij minder dan 6 personen. Bovendien krijgt het bedrijf als bedrijfsjaarkaarthouder 10% korting op de zaalhuur wanneer een ruimte bij ons wordt boekt. Voor meer informatie, neem per e-mail contact op met de administratie.

Adopteren

Met ons adoptieprogramma kunt u ons op geheel eigen wijze de Hortus steunen. Het is mogelijk om een (specifieke) boom te adopteren, maar u kunt uw steun ook oormerken voor bijvoorbeeld onze educatie door een klasbezoek te adopteren, of  juist bij te dragen een het verduurzamingsproject zoals de vervanging van onze kuipen.

Vanzelfsprekend denkt de Hortus met u mee over een passende keuze en mogelijke samenwerking. Kijk op onze adoptiepagina voor de mogelijkheden of neem contact op met Sara de Vries.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.