Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

bedrijfskaarten

Bedrijfskaarten

Bedrijven kunnen met hun gasten de Hortus onbeperkt bezoeken met een bedrijfsjaarkaart. Een sympathieke manier om de tuin te steunen.

Bedrijfskaarten

Uw klanten of relaties eens meenemen naar een unieke plek in Amsterdam? Een kort overleg in een inspirerende omgeving? Met de bedrijfskaart kunt u het hele jaar gratis de Hortus bezoeken. De bedrijfsjaarkaart kost 85,- en is geldig voor 12 maanden. De kaart geeft toegang tot de Hortus voor maximaal 3 personen per keer. De kaart staat op naam van uw bedrijf en kan dus door iedere medewerker gebruikt worden. Ook kunt u relaties of klanten meenemen. In ons prachtige museumcafé kunt u dagelijks genieten van koffie, gebak en lunchgerechten. Omgeven door de vele bijzondere en exotische planten van de Hortus, heeft dit café het mooiste terras van Amsterdam. Uiteraard kunnen uw medewerkers tevens de diverse activiteiten en tentoonstellingen bezoeken die de Hortus organiseert. Bovendien krijgt u als bedrijfsjaarkaarthouder 10% korting op de zaalhuur wanneer u een ruimte bij ons boekt. Wilt u een bedrijfskaart cadeau doen of meer informatie, neem dan per e-mail contact op met Barbara van Amelsfort.

Aanvragen van een bedrijfskaart kan per e-mail

Voorwaarden

De bedrijfsjaarkaart is vanaf de factuurdatum 12 maanden geldig. Na 12 maanden wordt het abonnement automatisch verlengd. Opzeggen geschiedt via e-mail of per brief, uiterlijk 2 maanden voor het verstrijken van het abonnementstermijn. De bedrijfsjaarkaart geeft toegang tot de Hortus voor maximaal 3 personen per keer per kaart.  De kaart is geldig van maandag t/m zondag. De kaart staat op naam van het bedrijf en kan door medewerkers van het betreffende bedrijf gebruikt worden, eventueel vergezeld van eigen gasten. Er dient minimaal 1 officiële medewerker van het betreffende bedrijf mee te gaan per bezoek. Het is niet toegestaan de kaart te laten gebruiken door derden. De Hortus behoudt zich het recht voor te controleren op rechtmatig gebruik. Met het unieke nummer van de bedrijfsjaarkaart heeft het bedrijf recht op een korting van 10% op de zaalverhuur in de Hortus. Deze korting geldt alleen voor de zaalprijs, niet voor eventuele lunch of gebruik van personeel. De boeking en het beoogde evenement moeten plaatsvinden binnen de geldige abonnementstermijn(en).

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.