Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

Trouwen

Trouwen

Trouwen op de meest natuurlijke plek van Amsterdam. De Hortus is een officiële trouwlocatie. In het Hortuscafé, omgeven door vele bijzondere en exotische planten, zijn twee ruimtes en een sfeervol terras beschikbaar voor recepties, diners en feesten. Om uw huwelijk in de Hortus een nog romantischer tintje te geven kunt u uw gezelschap trakteren op een liefdesrondleiding door de tuin.

De huwelijksvoltrekking
De Hortus is een officiële trouwlocatie. Overdag kan de officiële huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de rustige en sfeervolle Laranjazaal. De huwelijksvoltrekking kan ook vanaf 16.00 in de vleugel van de Palmenkas plaatsvinden. Buiten de openingstijden van de tuin, dus na 17.00 kan de huwelijksvoltrekking ook plaatsvinden op het terras. Feesten en dineren kan in de Oranjerie en op het terras in de tuin.

Voor het reserveren van data en alle inhoudelijke zaken voor het voltrekken van een huwelijk kunt u contact opnemen met Burgerzaken van Stadsdeel Centrum.

De receptie, het feest of diner
De ruime en lichte Oranjerie biedt een bijzondere ambiance voor een exclusief feest of diner. De glazen deuren geven direct toegang tot het mooie terras. Er kan zowel binnen als buiten gedineerd worden. Bij slechte weersvoorspellingen kan het terras gedeeltelijk overkapt worden dmv partytenten. In de koude wintermaanden bieden vuurschalen op het terras extra warmte en sfeer.

7 redenen om te trouwen in een kas
Argumenten nodig om te trouwen in de Hortus?
Lees hier het blog op Inspirestyling.com van Anne van Midden.

Klik hier voor meer informatie over capaciteit en onze tarieven.

(Foto: CHYMO & MORE Photography)