Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Trouwen

Trouwen in klein gezelschap

Door de nieuwe veiligheidsmaatregelen moeten veel bruiloftsfeesten geannuleerd worden. Trouwen kan alleen nog maar in kleine groepen. Dan is een grote zaal natuurlijk niet leuk. Daarom, als het toch kleinschalig moet, waarom niet op de mooiste plek van Amsterdam? Middenin de drukte van de stad biedt de Hortus een ruime, groene locatie, met het uniek decor van een botanische tuin

De huwelijksvoltrekking

Trouwen op de meest natuurlijke plek van Amsterdam. De Hortus is een officiële trouwlocatie. In het Hortuscafé, omgeven door vele bijzondere en exotische planten, zijn twee ruimtes en een sfeervol terras beschikbaar voor recepties en diners. Om uw huwelijk in de Hortus een nog romantischer tintje te geven kunt u uw gezelschap trakteren op een liefdesrondleiding door de tuin.

De huwelijksvoltrekking
De Hortus is een officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking kan vanaf 16.00 in  de Palmenkas plaatsvinden. Buiten de openingstijden van de tuin, dus na 17:00 kan de huwelijksvoltrekking ook plaatsvinden op het terras.

Voor het reserveren van data en alle inhoudelijke zaken voor het voltrekken van een huwelijk kunt u contact opnemen met Burgerzaken van Stadsdeel Centrum.

 

Palmenkas

Middenin de drukte van de stad biedt de Hortus een ruime, groene locatie, tegen het decor van de botanische tuin De romantische Palmenkas heeft een mooie entourage voor uw huwelijksceremonie.  Omgeven door bijzondere, tropische natuur is de Hortus een unieke locatie om elkaar het officiële ja-woord te geven

Capaciteit
De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige partijen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Voor de huidige mogelijkheden kunt u informeren via  zaalverhuur@dehortus.nl.

verhuurinformatie

Tarieven en meer informatie 
Onze prijzen variëren per evenement. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Neem contact op met de afdeling zaalverhuur: 020 7025 410 of zaalverhuur@dehortus.nl (alleen op werkdagen).

In het zomerseizoen ( 15 mei t/m 30 september) is de Palmenkas beschikbaar voor verhuur. Daarnaast biedt ook de ruime en lichte Oranjerie  een bijzondere ambiance voor een exclusief feest of diner. De glazen deuren geven direct toegang tot het mooie terras. Bekijk deze pagina voor meer informatie.