Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Trouwen

Trouwen in het groen

Middenin de drukte van de stad biedt de Hortus een ruime, groene locatie, met het uniek decor van de botanische tuin. De Hortus heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor  de huwelijksvoltrekking, de receptie en een toost en diner.

De huwelijksvoltrekking

Trouwen op de meest natuurlijke plek van Amsterdam. Omgeven door bijzondere, tropische planten is de Hortus een unieke locatie om elkaar het officiële ja-woord te geven

De huwelijksvoltrekking kan tussen 10:00 en 16.00 uur in  de linkervleugel van de Palmenkas plaatsvinden. Buiten de openingstijden van de tuin, dus na 17:00 kan de huwelijksvoltrekking ook plaatsvinden in de Palmenkas koepel of op het terras.

De Hortus is een officiële trouwlocatie. Voor het reserveren van data en alle inhoudelijke zaken voor het voltrekken van een huwelijk kunt u contact opnemen met Burgerzaken van Stadsdeel Centrum.

 

receptie, borrel en diner

In de Oranjerie zijn twee ruimtes en een sfeervol terras beschikbaar voor recepties en diners. Het café met haar hoge ramen, exotische palmen en de wandbekleding van kunstenaar Claudy Jongstra geven de ruimte een unieke sfeer. De glazen deuren geven direct toegang tot het grote terras onder de wintergroene eik. Ook de Laranjazaal, op de bovenverdieping van de Oranjerie is beschikbaar voor verhuur.

bij te boeken

Trakteer gasten tijdens het evenement op een rondleiding door de tuin. Onze gidsen nemen bezoekers graag mee langs bijzondere planten, nachtbloeiers of eeuwenoude bomen. Het is mogelijk
om te kiezen voor een thema zoals liefde of eetbare planten. Rondleidingen zijn mogelijk in diverse talen.

informatie en contact

Meer weten over mogelijkheden en tarieven?
Neem contact op met de afdeling zaalverhuur: 020 7025 444 of zaalverhuur@dehortus.nl (alleen op werkdagen).