Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Dineren

Dineren in klein gezelschap

Heeft u iets te vieren? Wilt u uw gasten verrassen met een  diner op een unieke locatie in Amsterdam? Organiseer uw diner in de monumentale Oranjerie of Palmenkas in de Hortus Amsterdam.

 

De Hortus heeft haar ruimtes opnieuw ingericht, waardoor het nu mogelijk is om met elkaar te dineren op veilige afstand. Zowel een sit-down dinner als een walking dinner vallen onder de mogelijkheden.

Dineren in de Oranjerie

De Hortus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Ook de Oranjerie, met daarin het Hortuscafé, bevindt zich in een eeuwenoud monument waar je kan dineren tussen de exotische planten.

De ruime en lichte Oranjerie biedt een bijzondere ambiance voor een exclusief diner. De glazen deuren geven direct toegang tot het mooie terras in de tuin. Er kan zowel binnen als buiten gedineerd worden. Bij slechte weersvoorspellingen kan het terras gedeeltelijk overkapt worden door middel van partytenten. Mooie windlichten en vuurschalen maken uw feest af.

Dineren in de Palmenkas

Voor een exclusief en stijlvol diner is in het zomerseizoen ( 15 mei t/m 30 september) de Palmenkas beschikbaar.
De Palmenkas is een lichte, monumentale kas die  in de winter de collectie palmen en cycadeeën huisvest, maar waar u in de zomermaanden terecht kunt voor diner.

Verhuurinformatie

Wanneer u een ruimte bij ons huurt om een diner te organiseren, staan er verschillende cateraars klaar, ieder met eigen specialiteiten, waarmee u uw wensen kunt bespreken. Bekijk alle cateraars op deze pagina.

Verhuurtijden
De Oranjerie en de Palmenkas kunnen vanaf  18:00 uur gehuurd worden voor diners.

Tarieven en meer informatie 
Onze prijzen variëren per evenement. Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Neem contact op met de afdeling zaalverhuur: 020 7025 410 of zaalverhuur@dehortus.nl (alleen op werkdagen).