Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

botanische wandelingen door Amsterdamse stadsparken

1 januari - 1 januari

Dit evenement is afgelopen.

Het afgelopen jaar zijn we collectief de natuur in getrokken. Iedereen wandelt; door de duinen, bossen maar vooral ook door de stadsparken. Maar wat zien we eigenlijk om ons heen tijdens een wandeling door het park? Bijzondere planten groeien heus niet alleen in de botanische tuin, ook in de stad kan je veel mooie soorten vinden.

 

De Hortus Amsterdam heeft daarom in samenwerking met verschillende Vriendenverenigingen van de parken en bossen drie educatieve natuurwandelingen in Amsterdam samengesteld. De wandelroutes geven met historische en botanische verhalen verdieping aan een rondje door het park. De eerste routes gaan door het Flevopark, het Wertheimpark en het Vliegenbos. Je vindt de verschillende wandelroutes in de Hortus App.

Je wandeling door een Amsterdams stadspark of -bos zal nooit meer hetzelfde zijn, de educatieve wandelroute in de Hortus App geeft een inspirerende verdieping aan een rondje door het park: met botanische en historische feitjes, creëren de wandelingen een zekere bewondering en liefde voor het stadsgroen.

 

De app is gratis te downloaden in de appstore van Apple en in de Playstore van Google.

➡ Bekijk de app in de App store.
➡ Bekijk de app in de Google Play Store.

De Hortus app is ontwikkeld in samenwerking met Soekky Stories en Locatify.