Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Afscheidsfeestje van de Klimatenkas – Silent Disco

28 maart

Dit evenement is afgelopen.

Kom een onvergetelijke avond beleven in de Hortus ter ere van de verduurzaming en verbouwing van de Klimatenkas!

Als eerbetoon aan deze bijzondere plek, organiseren we een eenmalig feest voordat de renovatie echt van start gaat. Op donderdag 28 maart nodigen we je uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

lees meer

Na het verwijderen van alle planten en voor we al het glas gaan vervangen, blijft er een lege kas achter. Een blanco canvas voor een bijzonder feest. En wat voor een feest! We organiseren een spectaculaire silent disco onder de sterrenhemel, van 20:00 tot 00:00 uur.
Dans waar ooit de subtropen was, terwijl je geniet van de beste muziek via onze koptelefoons.

Door deel te nemen aan dit evenement, draag je bij aan de verdere verduurzaming en renovatie van de kas. Jouw aanwezigheid is niet alleen een viering, maar ook een daad van steun aan een belangrijke missie.  Een kaartje kost 40 euro – de volledige opbrengst gaat naar de verduurzaming van de kas.

UITVERKOCHT.  → Tickets

Vragen? Stuur een mailtje naar communicatie@dehortus.nl.

 


 

Let op: het evenement vindt plaats op een bouwterrein, daarom verwachten wij van alle bezoekers verantwoordelijk te zijn voor hun eigen veiligheid en akkoord gaan met onderstaande verklaring.

 

Om deel te kunnen nemen aan de exclusieve silent disco in de Klimatenkas in de Hortus Amsterdam 28 maart 2024, gaan deelnemers en gasten akkoord met het vrijwaren van de aansprakelijkheid.

Bij het aanschaffen van een ticket en het betreden van de Klimatenkas vrijwaart u de Hortus en alle gelieerde ondernemingen, bedrijven en hun bestuurders tegen alle verliezen, onkosten (inclusief kosten voor rechtsbijstand, medische kosten en inclusief claims van derden) en schade, in welke vorm dan ook, die door u worden geleden tijdens dan wel ten gevolge van uw bezoek aan de silent disco in de Klimatenkas in de Hortus Botanicus Amsterdam op 28 maart 2024.

Deze vrijwaring geldt nadrukkelijk niet indien de schade het gevolg is van opzet of bewuste roekeloosheid door de Gevrijwaarde Partij.