Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Yoga in de Palmenkas

21 juni - 21 september

Dit evenement is afgelopen.

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte, haal diep adem en ervaar de herstellende werking van de natuur: De Hortus organiseert deze zomer yoga in de Palmenkas.

 

Tussen een eeuwenoude plantencollectie geeft yogadocente Anna Wisniewska van Movements Yoga van juni tot en met september elke donderdagavond yogales. En prepare to sweat, want de temperaturen in de kas kunnen flink oplopen. Een soort natural hot yoga, dus!

 

De Palmenkas is met haar unieke collectie aan palmen en Cycadeeën en schitterende architectuur één van de kroonjuwelen van de Hortus. En wat is nu een betere plek om even te ontsnappen aan de gejaagdheid van het bestaan?

 

Docente Anna deelt met veel liefde haar passie voor yoga. Met meer dan tien jaar ervaring in het lesgeven in verschillende soorten yoga, zal zij je laten zweten maar je na afloop heerlijk relaxt en vol energie naar buiten doen lopen. De lessen zullen per keer afwisselend Vinyasa en Yin/Yang yoga zijn. Let op: de voertaal van de lessen is Engels. Ook goed om te weten: er zijn geen kussens of yogamatjes aanwezig in de Hortus. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen. De Hortus beschikt niet over kleedkamers, kleed je daarom thuis om voor de les.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Klik hier voor tickets! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

De sessies starten om 18:00 uur en duren een uur.
Tickets zijn te koop voor € 20,- per stuk. De tickets geven ook toegang tot de tuin. De tuin is voorafgaand en nadien vrij te bezoeken tot 21:00 uur. En ons Hortuscafe is geopend! Na de les kun je genieten van een heerlijk biologisch vega of vegan gerecht of een gezonde smoothie.