Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

yoga in de palmenkas – uitverkocht

19 juli - 20 juli

Dit evenement is afgelopen.

Tijd doorbrengen in de natuur heeft een positieve invloed op ons lichaam, onze geest en ons welzijn. Daarom organiseert de Hortus deze zomer: Yoga in de Palmenkas!

5,  6, en 19 en 20 juli.

Middenin de Hortus van Amsterdam tussen de eeuwenoude plantencollectie kun je deze zomer helemaal tot rust komen. Op vier avonden in juni organiseren we een 1h Vinyasa Yoga sessie. Voor de harde werker die opzoek is naar een avondje ontspanning, voor de moeder of vader die even het huis uit wilt, maar ook voor de buurtbewoner die eens iets nieuws wilt proberen bij de Hortus. Iedereen is welkom!

Goed om te weten: er zijn geen kussens of yogamatjes aanwezig in de Hortus. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen. De voertaal van de lessen is Engels. De Hortus beschikt niet over kleedkamers, kleed je daarom thuis om voor de les.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Alle yogasessies zijn momenteel uitverkocht
Vragen via communicatie@dehortus.nl

De yogasessie start om 18:00 en duurt tot 19:00. Tickets zijn te koop voor € 17,50 euro per stuk, per les. Het yoga ticket is inclusief entree tot de Hortus vanaf 16:00 uur.

•••

Over de docent:
Alicia is een internationale yogaleraar en Empowerment Coach. Ze heeft vele yogalessen, inspirerende workshops en retraites geleid in Nederland, Duitsland, Spanje en Marokko. In haar trainingen is ze gericht op het transformeren van energie, het versterken van je persoonlijke kracht en het helpen creëren van eigenliefde die zal doorvloeien in alle gebieden van je leven. Je zult de les verfrist en geïnspireerd verlaten.


De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.