Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Workshop: Teken de herfst – uitverkocht

14 november

Dit evenement is afgelopen.

De bloemen en planten in de Hortus  zijn een inspiratiebron voor veel kunstenaars en illustratoren. Tijdens deze workshop staat de het prachtige seizoen; de herfst, centraal.

Takken, blaadjes, noten, bessen, zaaddozen vormen de inspiratie en de basis voor onze tekeningen. Ook wat is uitgebloeid kan schoonheid hebben. De herfst zorgt voor verrassingen in al wat bloeit, groeit en vergaat. Tijdens deze workshop krijg je tips om beter te leren kijken naar deze natuurverschijnselen en leer je hoe je dit mooi op papier kunt krijgen. Er komen diverse voorbeelden aan bod, als ook verschillende materialen en technieken. Maar bovenal gaat het in deze workshop om het loslaten van ‘de’ perfecte tekening, en staat het plezier van het doen centraal.

 

Annalies van Eerde is beeldend kunstenaar en is opgeleid als docent tekenen-schilderen aan de Hogeschool voor de Kunsten. Naast het maken van eigen werk van vilt en zijde, verzorgt ze teken- en schilderlessen in en rond Amsterdam. Het buiten tekenen van al wat groeit, bloeit of vergaat, heeft haar passie. Inspiratie voor haar werk vindt ze tijdens wandelingen in de natuur, of stadsranden.

tickets en meer informatie

De workshop ‘Teken de herfst’  begint om 10:00 uur, deelname kost €35,- (inclusief entree tot de tuin en materialen). De workshop is geschikt voor iedereen die van kijken, van natuur en van schilderen houdt, alle niveaus zijn welkom.

 

Aanmelden?  Klik hier voor tickets. Deze workshop is momenteel helemaal uitverkocht.
Voor vragen Communicatie@dehortus.nl

 

LET OP: Voor het deelnemen aan deze workshop heb je – naast een geldig e-ticket – een ‘coronatoegangsbewijs’ in de CoronaCheck-app of op papier nodig.