Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Workshop: Teken je (eigen) kamerplant – uitverkocht

19 september

Dit evenement is afgelopen.

De bloemen en planten in de Hortus  zijn een inspiratiebron voor veel kunstenaars en illustratoren. Zo ook voor beeldend kunstenaar Annalies van Eerde. Tijdens deze workshop staan de kamerplanten centraal.

 

Tijdens het tekenen krijg je tips om beter te leren kijken naar je groene huisgenoten en leer je hoe je hen mooi op papier kunt krijgen. Er komen diverse voorbeelden aan bod, als ook verschillende materialen en technieken. Maar bovenal gaat het in deze workshop om het loslaten van ‘de’ perfecte tekening, en staat het plezier van het doen centraal.

 

Annalies van Eerde is beeldend kunstenaar en is opgeleid als docent tekenen-schilderen aan de Hogeschool voor de Kunsten. Naast het maken van eigen werk van vilt en zijde, verzorgt ze teken- en schilderlessen in en rond Amsterdam. Het buiten tekenen van al wat groeit, bloeit of vergaat, heeft haar passie. Inspiratie voor haar werk vindt ze tijdens wandelingen in de natuur, of stadsranden.

tickets en meer informatie

De workshop planten tekenen begint om 10:00 uur, deelname kost €35,- (inclusief entree tot de tuin en materialen). De workshop is geschikt voor iedereen die van kijken, van natuur en van schilderen houdt, alle niveaus zijn welkom.

 

Aanmelden? Deze workshop is momenteel uitverkocht.
Voor vragen Communicatie@dehortus.nl