Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Tuinsafari – Verborgen schatten van de Hortus

7 augustus

Dit evenement is afgelopen.

Zit een avontuurlijke gezinsvakantie er dit jaar even niet in? Geen verre reizen of spannende jungletochten?
Daar hebben wij iets op bedacht: Ga op tuinsafari in de Hortus en ontdek allerlei planten, dieren, geluiden en of geuren. Een zintuiglijk avontuur voor alle leeftijden!

Ga samen met onze rondleider op ‘reis’ door de Hortus. Vindt de verborgen schatten in de tuin; leer wat er piept in de kassen, welke plant naar pindakaas ruikt en hoe planten reageren als je ze aanraakt. Er zijn meer dan 4000 planten in de Hortus, maar wat zijn nou de verborgen schatten die je misschien over het hoofd ziet zonder een ervaren safarigids?

 

aanmelden en online tickets

De tuinsafari begint om 19:00 uur, deelname kost €4,50 exclusief entree.
Deze safari is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar en hun (groot)ouders of avontuurlijke volwassenen.

Aanmelden?  Koop uw ticket voor de rondleiding online.

 

LET OP: Deze activiteit is exclusief entree tot de Hortus. Om de Hortus te bezoeken is het verplicht vooraf een entreebewijs te reserveren. Klik ‘verder winkelen’  in de winkelwagen of klik hier en ga direct naar de ticketpagina.

Voor vragen communicatie@dehortus.nl

 

Rondleidingen op aanvraag 
Kan je niet op 7 augustus?
Een tuinsafari kan je op een door jou gewenst tijdstip tijdens openingstijden boeken. Per rondleider kunnen er maximaal 5 personen mee. De prijs per rondleider is € 30,- (excl entree).
Meer informatie en aanvragen

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.