Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Themarondleiding- Highlights in de Hortus

20 november - 21 november

De Amsterdamse Hortus is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In vier eeuwen groeide de Hortus uit van een medicinale kruidentuin tot een botanische tuin met een uitgebreide, bloeiende collectie. De collectie van de Hortus bestaat op dit moment uit meer dan 4.000 plantensoorten uit de hele wereld.
Iedere plant in de Hortus heeft zijn eigen verhaal. Maar ook de gebouwen, veelal rijksmonumenten, beschrijven stuk voor stuk een deel van de Amsterdamse geschiedenis.

 

Schrijf je nu in voor deze themarondleiding en maak kennis met alle Highlights in de Hortus. De wandeling gaat door de gehele tuin en kassen en de Hortusgids geeft je een prachtig overzicht van onze collectie en ons erfgoed.

tickets en meer informatie

De Themarondleiding – Highlights in de Hortus vindt plaats op zaterdag 20 en op zondag 21 november 2021 en begint om 13:00 uur, deelname kost €5,- exclusief entree tot de tuin.

Aanmelden? Klik hier voor tickets 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.