Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Themarondleiding – Thuisplanten

19 juni - 20 juni

Dit evenement is afgelopen.
Alle planten die we thuis houden groeien van nature ergens buiten, in een ander land en in een totaal ander klimaat dan bij ons binnen. Om onze kamerplanten in een goede conditie te houden, moeten we ons verdiepen in het klimaat waar ze oorspronkelijk vandaan komen.
Elk klimaat kent wisselingen in temperatuur, regen, vochtigheid, zonneschijn en wind. Ook kent elk klimaat seizoenen. Dat hebben we in onze huizen niet; daar houden we juist graag de condities gelijk gedurende de dag en gedurende de seizoenen. Planten kunnen het daar moeilijk mee krijgen en daarom moeten we ze soms een handje helpen.
Kennis over waar je plant vandaan komt is onmisbaar. Hoe kunnen we het al deze verschillende kamerplanten zo goed mogelijk naar de zin maken? We vertellen het je tijdens deze rondleiding!

tickets en meer informatie

De Themarondleiding – Thuisplanten vindt plaats op 19 en op 20 juni 2021 en begint om 13:00 uur, deelname kost €5,- exclusief entree tot de tuin.

Aanmelden? Koop je ticket online

Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Voor een rondleiding geldt; maximaal vier personen per groep en gelieve een mondkapje te dragen.