Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Online rondleiding – Thuis in je tuin

14 mei

Dit evenement is afgelopen.

Lekker met je handen in de aarde, je eigen planten, bloemen, groente en fruit kweken. Tuinieren is tegenwoordig harstikke hip. Maar hoe begin je en hoe kies je juiste planten voor jouw tuin?

Natuurlijk kies je planten die jij mooi vindt; kleurrijke bloeiers, geurende planten of kleine bomen en grassen die de tuin een mooie structuur geven. Maar jij bent niet de enige die van jouw tuin geniet..

In een stedelijke omgeving vormen tuinen als het ware een lint van voedsel- en schuilplekken voor allerlei dieren. Tuinen en balkons vormen zo minibiotopen waar veel insecten en vogels leven.

Tijdens de Online rondleiding – Thuis in je tuin vertelt de Hortus gids je hoe je rekening kan houden met deze dierlijke bezoekers bij het samenstellen van je tuin. Je leert meer over het gebruiken van (wilde en gecultiveerde) planten in jouw tuin met als doel de biodiversiteit te verhogen.

tickets en meer informatie

De Online rondleiding – Thuis in je tuin vindt plaats op 14 mei 2021 en begint om 13:00 uur, deelname kost €5,-.

De online rondleiding wordt via Jitsi gegeven. Je ontvangt de dag voor de rondleiding de benodigde informatie om in te loggen. Tijdens de rondleiding is er live de mogelijkheid om vragen te stellen aan de Hortus gids.

 

Aanmelden? Koop je ticket online
Vragen via communicatie@dehortus.nl