Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Collegium digitalis: hoe beschermen we kwetsbare natuur?

26 november

Dit evenement is afgelopen.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we dit najaar helaas geen lezingen voor jullie organiseren in de Hortus. Daarom presenteren we nu met trots onze eerste online lezingenreeks: Collegium digitalis!


Voor het college op 26 november verwelkomen we Tjalle Boorsma en Arjan Dwarshuis van IUCN NL; een autoriteit op het gebied van de staat van de natuur en de maatregelen die nodig zijn om deze te beschermen. Tijdens dit college vertellen zij over verschillende natuurbeschermingsprojecten die IUCN NL ondersteunt. Zoals het Barba Azul reservaat in Bolivia en de uitdagingen die daar spelen rondom het beschermen van de Blauwkeelara’s en Motacú palmen. De ara’s leven van de palmnoten en maken hun nesten in de holtes van de stam van deze palmen. Er leven nog slechts zo’n 500 blauwkeelara’s in het wild, en hun leefgebied is ruw verstoord.

 

tickets en meer informatie

Dit Collegium digitalis vindt plaats op 26 november 2020 om 20:00 uur. Voor aanvang van dit online college ontvangt u een link om deel te nemen. Tijdens het online college is er live de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Om dit online college mogelijk te maken vragen wij een klein bedrag voor deelname a €2,50.

Aanmelden? Koop je ticket online. 
Vragen via communicatie@dehortus.nl