Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Unieke ‘Inspired by Hortus..’ prints te koop

11 juni - 28 juni

Dit evenement is afgelopen.

De Hortus is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor velen. En daar wordt vaak dankbaar gebruik van gemaakt. Omdat de Hortus zo hard geraakt werd door de coronacrisis, besloot een groep illustratoren hun favoriete Amsterdamse plek een helpende hand te bieden. De afgelopen weken dompelden zij zich onder in de groene collectie van de Hortus, resulterende in acht unieke ‘Inspired by Hortus..’ werken.

 

Van deze werken worden in beperkte oplage gesigneerde giclée drukken gemaakt die te koop zijn voor bezoekers en liefhebbers. Van 11 t/m 28 juni worden de werken verkocht via de website van uitgeverij Bekking & Blitz. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Hortus.

Klik hier om de webshop te bekijken.

Met werk van: Geertje Aalders, Floor Rieder, Medy Oberendorff,  Maartje Bodt, Marenthe Otten, Georgien Overwater, Eva Gans en Noelle Smit.

De Hortus is erg blij met dit initiatief van de groep illustratoren en dankbaar dat zij hun werk aanbieden om de Hortus te helpen. Deze tentoonstelling is een initiatief van agentschap kbizz van Kajsa Blomberg en wordt mogelijk gemaakt door uitgeverij Bekking & Blitz.

* bovenstaande illustratie van Marenthe