Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Yoga in de Palmenkas

31 juli - 26 september

Tijd doorbrengen in de natuur heeft een positieve invloed op ons lichaam en onze geest. Daarom organiseert de Hortus deze zomer weer: Yoga in de Palmenkas!

 

Middenin de Hortus – tussen een eeuwenoude plantencollectie – kun je deze zomer helemaal tot rust komen. Op verschillende avonden in de maanden juli, augustus en september organiseren we Vinyasa Yoga sessies. Voor de harde werker die op zoek is naar een avondje ontspanning, voor de ouder die even het huis uit wil, maar ook voor de buurtbewoner die eens iets nieuws wil proberen bij de Hortus. Iedereen is welkom!

tickets en meer informatie

De yoga-avonden zijn op: 31 juli, 7, 14, 20 & 28 augustus, 11, 19 & 26 september.

Goed om te weten: er zijn geen kussens of yogamatjes aanwezig in de Hortus. Neem je eigen yogamatje en comfortabele kleding mee. De voertaal van de lessen is Engels. De Hortus beschikt niet over kleedkamers, kleed je daarom thuis om voor de les.

De yogasessie start om 17:00 en duurt tot 18:00. Tickets zijn te koop voor € 17,50 euro per stuk, per les. Met het yogaticket kun je voor 17.00 uur die dag de Hortus ook al bezoeken.

→Tickets

 

 

Over de docent:
Alicia is een internationale yogaleraar en Empowerment Coach. Ze heeft vele yogalessen, inspirerende workshops en retraites geleid in Nederland, Duitsland, Spanje en Marokko. In haar trainingen is ze gericht op het transformeren van energie, het versterken van je persoonlijke kracht en het helpen creëren van eigenliefde die zal doorvloeien in alle gebieden van je leven. Je zult de les verfrist en geïnspireerd verlaten.