Openingstijden vandaag 10:00 - 19:00 Koop tickets Menu

Yoga in de Palmenkas

2 juli - 30 juli

Dit evenement is bezig.

Tijd doorbrengen in de natuur heeft een positieve invloed op ons lichaam, onze geest en ons welzijn. Daarom organiseert de Hortus deze zomer: Yoga in de Palmenkas.

Middenin de Hortus van Amsterdam tussen de eeuwenoude plantencollectie kun je deze zomer helemaal tot rust komen. Op vijf donderdag avonden in juli organiseren we een 1h Vinyasa Yoga sessie. Voor de harde werker die opzoek is naar een avondje ontspanning, voor de moeder of vader die even het huis uit wilt, maar ook voor de buurtbewoner die eens iets nieuws wilt proberen bij de Hortus. Iedereen is welkom!

 

Goed om te weten: er zijn geen kussens of yogamatjes aanwezig in de Hortus. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen. De voertaal van de lessen is Engels.

De Hortus beschikt niet over kleedkamers, kleed je daarom thuis om voor de les.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je tickets – Alle yogasessies zijn uitverkocht
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

Elke donderdagavond in juli is er een yogasessie in de Palmenkas. De sessie start om 20:00 en duurt tot 21:00.
Tickets zijn te koop voor € 15,- per stuk.
Donderdag 2 juli – uitverkocht
Donderdag 9 juli – uitverkocht
Donderdag 16 juli – uitverkocht
Donderdag 23 juli – uitverkocht
Donderdag 30 juli – uitverkocht

 

 

Over de docenten:
Brittany Lillegard – In de afgelopen tien jaar heeft Brittany een unieke manier van lesgeven ontwikkeld die meerdere bewegingsvormen, mindfulness en ademwerk samenvoegt tot effectieve, speelse en stimulerende stromen die gecreëerd zijn om de geest/lichaamsverbinding te eren. Oorspronkelijk afkomstig uit Chicago, studeerde ze een jaar in India voordat ze 2 jaar geleden naar Nederland verhuisde.

Mirjam Heldmann – Mirjam ontdekte al vroeg dat beweging haar helpt om lichaam en geest in balans te brengen. Ze trainde met Yogaworks en voltooide haar 200h Vinyasa training. Nieuwsgierig naar het verleggen van haar grenzen rent ze al jaren wedstrijden tot 100 km, gefascineerd door ‘mind over matter’ en de samenwerking van mind & body.

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.