Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

online lezing – Ecologisch tuinontwerp

27 mei

Dit evenement is afgelopen.

Tijdens deze online lezing over  ecologisch tuinontwerp leer je meer over het maken van een mens- en diervriendelijke tuin. We beginnen bij de basis: het bodemleven is erg belangrijk voor een gezonde tuin. Om de tuin aantrekkelijk te maken voor vogels maken we schuilplekken met struiken. Besdragende struiken kunnen een goede voedselbron zijn voor dieren in je tuin. Geurende en nectar gevende bloemen lokken vlinders en insecten naar je tuin. En tot slot krijg je tips om regenwater op te vangen en af te voeren.

Deze lezing wordt gegeven door Gerdien Griffioen, Hortusgids en lid van Wilde Weelde (Wilde Weelde is een vakvereniging die milieubewust werken aan een natuurrijke omgeving, vanuit een ecologische visie.) Tijdens deze online lezing en rondleiding bespreken we ecologisch tuinontwerp aan de hand van voorbeelden uit de collectie van de Hortus Amsterdam.

tickets en meer informatie

De  Online lezing – Ecologisch tuinontwerp vindt plaats op 27 mei, 19.30 tot 21.00 uur, deelname kost €15,-.

De online lezing en rondleiding wordt via Jitsi gegeven. Je ontvangt de dag voor de rondleiding de benodigde informatie om in te loggen. Tijdens de rondleiding is er live de mogelijkheid om vragen te stellen aan de Hortus gids.

 

Aanmelden? Koop je ticket online

Vragen via communicatie@dehortus.nl