Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Rondleidingen

1 januari - 31 december
Rondleidingen op aanvraag

U kunt ook een eigen rondleiding voor uw gezelschap op maat en op een door uw gewenst tijdstip boeken. Per rondleider kunnen er maximaal 8 personen mee, de totale groepsgrootte voor een gelijktijdige rondleiding is 24 personen. De prijs per rondleider is € 50,- (excl entreegelden). Voor huurders van de Oranjerie is dat € 50,- per rondleider.

De algemene rondleiding vertelt over de historie van de Hortus en de plantencollecties. Het is ook mogelijk om de rondleiding aan te passen op uw persoonlijke interesses. Zo zijn er thematische rondleidingen waarbij de nadruk ligt op onderwerpen zoals medicinale planten, bomen, de kassen (handig voor als het regent!), maar ook religie, de liefde of de evolutie. Rondleidingen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Een rondleiding duurt 1 uur, afwijkende tijden en talen zijn mogelijk in overleg.

Rondleidingen dient u minimaal 2 weken van tevoren te reserveren. Hiervoor kunt u contact opnemen via rondleidingen@dehortus.nl.

Voor scholen
Het scholentarief voor een rondleiding is € 17,50 per rondleider exclusief entree, dit geldt voor basisscholen, middelbare scholen en buitenschoolse opvang. Zie hiervoor ook onderwijspagina

Meer informatie

Word vriend van de Hortus

Word vriend van de Hortus en bezoek ons het hele jaar!