Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Rondleidingen op aanvraag

1 January - 31 December

Dit evenement is bezig.

U kunt ook een eigen rondleiding voor uw gezelschap op maat en op een door uw gewenst tijdstip boeken. Per rondleider kunnen er maximaal 15 personen mee, de totale groepsgrootte is maximaal 60 personen. De prijs per rondleider is € 65,- (excl entreegelden). Voor huurders van de Oranjerie is dat € 35,- per rondleider.

De algemene rondleiding vertelt over de historie van de Hortus en de plantencollecties. Het is mogelijk om de rondleiding aan te passen op uw persoonlijke interesses. Zo zijn er thematische rondleidingen waarbij de nadruk ligt op onderwerpen zoals medicinale planten, bomen, de kassen (handig voor als het regent!), maar ook religie, de liefde of de evolutie.

Rondleidingen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Een rondleiding duurt 1 uur, afwijkende tijden en talen zijn mogelijk in overleg. Rondleidingen dient u minimaal 2 weken van tevoren te reserveren. Hiervoor kunt u contact opnemen via 020- 7025404 op dinsdag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag. U kunt ook een e-mail sturen naar rondleidingbeheer@dehortus.nl

Voor scholen
Het scholentarief voor een rondleiding is € 15,- per groep en geld voor basisscholen, middelbare scholen, buitenschoolse opvang en musea. Voor kinderen hanteren we kleinere groepen per rondleider. Zie hiervoor ook onderwijspagina

NB: U betaalt altijd voor het aantal rondleiders dat u van te voren besteld heeft, ook al komt u met minder personen dan gepland. De kleinere groep wordt dan toch verdeeld over het aantal opgeroepen rondleiders.

Terug naar categorie