Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

Direct doneren

De Stichting Hortus Botanicus Amsterdam is een onafhankelijke organisatie die voor ruim 85% van haar inkomsten afhankelijk is van bezoekers. Wij ontvangen geen rijks- of overheidssubsidies of andere reguliere fondsen. Een langdurige sluiting zoals nu het geval is, is een enorme klap voor onze organisatie die nu alle zeilen bij moet zetten voor de zorg voor de tuin, collectie en haar medewerkers. Help ons daarom nu.

 

Doneer op een eenvoudige manier via de onderstaande donatieknoppen.

 

Ja, ik steun de gesloten Hortus

Doneren via tikkie

Help de Hortus met een Tikkie. Klik op onderstaand icoon.

 

Bestel een limited edition Hortus zeefdruk

Kunstenaar Joost Stokhof verbleef in de zomer van 2017 als artist in residence een week dag en nacht in de Hortus. Dit resulteerde in een serie tekeningen geïnspireerd op het leven in de tuin. Een van deze tekeningen heeft hij nu vertaald naar een zeefdruk die jij kunt bestellen om de Hortus te steunen.
De pre-order van deze limited edition handgemaakte Hortus zeefdruk loopt t/m vrijdag 9 april en alle opbrengsten gaan naar de Hortus!

Koop een kaartje voor later

Thuis moeten zitten is voor niemand leuk. Maar straks wordt alles beter.  Trakteer jezelf (of vrienden) op iets moois om naar uit te kijken. Koop nu alvast een toegangskaartje tot de Hortus en bezoek ons zodra we weer open zijn. Hiermee help je de Hortus direct en kun je later zelf nog eens genieten.

Koop hier toegangskaartjes.

Word Vriend

Met een Vriendenlidmaatschap van de Hortus Amsterdam steun je niet alleen de Hortus, maar heb je zelf ook nog eens het hele jaar toegang tot de tuin.

Geef jezelf de ruimte en bezoek ons zodra dit weer kan. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk.

Lees meer op de Vrienden pagina.

De Stichting Hortus heeft de Culturele ANBI status. Dit kan voor donateurs ook nog een extra voordeel geven: giften aan goede doelen kunnen worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op onze ANBIpagina.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.