Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Eerste medewerker bediening

De Hortus Amsterdam zoekt per direct een

 

Eerste medewerker bediening
(Flexibel aantal uren; diverse opties bespreekbaar)

lees meer

Voor bezoekers van de tuin bieden wij het café-restaurant van de Hortus; de Oranjerie. Met 50 zitplaatsen en bij goed weer ongeveer 110 zitplaatsen op het terras. De Oranjerie is het jaar rond geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. In de zomer en rond de feestdagen in december is de Hortus ook in de avond regelmatig geopend. Op andere avonden worden ruimtes verhuurd voor bruiloften, partijen en diners.

 

De botanische tuin is niet alleen de locatie maar ook de inspiratiebron van de Oranjerie. Tenminste vier keer per jaar verandert de menukaart om een goede afspiegeling van het seizoen te geven. Net als de tuin halen wij onze inspiratie van over de hele wereld. We werken zoveel mogelijk met verse biologische en lokale producten die we verwerken tot warme en koude gerechten zoals taart, koeken, soep, quiche, salade en warme gerechten.

 

Functieomschrijving:

Als eerste medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering van de Oranjerie. Je vervangt de operationeel manager Oranjerie bij diens afwezigheid. Dit houdt o.a. het volgende in:

  • Coachend leidinggeven; motiveren van en samenwerken met de medewerkers bediening;
  • Als 1e medewerker ben je de ambassadeur van de Oranjerie. Dienstverlenend en gastvrijheid zijn termen die bij jou passen als persoon;
  • Het coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden (type: meewerkend voorman/vrouw);
  • “Hands-on mentaliteit”;
  • Bereid altijd het goede voorbeeld te geven en verantwoordelijkheid te durven nemen;
  • Verantwoordelijkheid voor het openen en sluiten van de Oranjerie, het beheer van de kassa en zorgdragen voor een goede administratieve verwerking;
  • Het deelnemen aan de operationele dagstart van de Hortus;
  • Het leveren van bijdragen aan het beleid door het inbrengen van ideeën en verbetersuggesties;
  • Het toezien op en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisregel

 

Wat bieden wij?

 

  • Een werkplek op één van de mooiste locaties in Amsterdam;
  • Een salaris dat, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.524 en maximaal € 2.835 bruto per maand (bij een fulltime werkweek van 38 uren per week) bedraagt, conform CAO horeca;
  • Flexibiliteit in contractvormen en werktijden, waarbij de nadruk ligt op overdag, maar als je dat leuk vindt kun je ook ingezet worden op events buiten de reguliere openingstijden zoals huwelijken;
  • Een bewust en vriendelijk publiek;
  • Een goede samenwerking tussen keuken en bediening.
  • Bereid zijn in weekenden/feestdagen en in vakanties te werken

 

 

Als je het leuk vindt om in teamverband te werken en ervaring hebt in het aansturen van een team binnen de horeca en daarnaast ook beschikt over een dosis gastvrijheid om het onze bezoekers, vrienden en collega’s naar de zin te maken reageer dan nu!

 

 

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een motivatiebrief en CV naar: [email protected]  Voor vragen over de functie kun je bellen met Suzanne Bouwman, telefoon 020-7025415

De Hortus onderschrijft de Ethische Code, Governance Code Cultuur, Code Diversiteit en Inclusie en de Fair Practice Code.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.