#35 Hortus Talk: Eetbare natuur: 3D-geprint voedsel - Hortus Botanicus

Overslaan en naar inhoud gaan

#35 Hortus Talk: Eetbare natuur: 3D-geprint voedsel

#35 Hortus Talk: Eetbare natuur: 3D-geprint voedsel

mei 30, 2022

Elzelinde van Doleweerd is industrieel ontwerper en eigenaar van Upprinting Food. In een wereld waar 1/3 van ons eetbaar voedsel ongebruikt wordt weggegooid, ging zij opzoek naar een manier om de reststromen van restaurants toch te kunnen gebruiken. Van oud brood en bananen print zij koekjes, van sinaasappelschillen maakt zij tempeh. *Muziek & Audio: Philipe Pruijt

The post #35 Hortus Talk: Eetbare natuur: 3D-geprint voedsel appeared first on De Hortus.

Ga naar de inhoud
Deze site is geregistreerd op wpml.org als een ontwikkelsite. Schakel over naar een productiesite met de sleutel op remove this banner.