#33 Hortus Talk: Eetbare natuur: zilte groente - Hortus Botanicus Amsterdam

Overslaan en naar inhoud gaan

#33 Hortus Talk: Eetbare natuur: zilte groente

#33 Hortus Talk: Eetbare natuur: zilte groente

mei 2, 2022

Sabien Bosman en Ellen van Straten schreven het boek Zilt, een informatie- en kookboek over zilte groente. Het zoutgehalte in de grond aan de kust wordt steeds hoger. Dat is slecht voor veel landbouwgewassen. Maar zeekraal, lamsoor en oesterblad gedijen daar prima, en bovendien smaken ze heerlijk! Host Gisbert gaat in gesprek met Sabien Bosman en Ellen van Straten over mogelijkheden en kansen met zilte groente. *Muziek & Audio: Philipe Pruijt

The post #33 Hortus Talk: Eetbare natuur: zilte groente appeared first on De Hortus.

Ga naar de inhoud
Deze site is geregistreerd op wpml.org als een ontwikkelsite. Schakel over naar een productiesite met de sleutel op remove this banner.