#32 Hortus Talk: Eetbare natuur: vertical farming - Hortus Botanicus Amsterdam

Overslaan en naar inhoud gaan

#32 Hortus Talk: Eetbare natuur: vertical farming

#32 Hortus Talk: Eetbare natuur: vertical farming

april 17, 2022

Ard van de Kreeke is van oorsprong een Zeeuwse, biologische boer. Zijn bedrijf Growy teelt sla, kruiden en microgreens in vertical farms. Een nieuwe manier van landbouw in een klimaatpositief systeem. Bovendien geeft dit meer ruimte voor natuur en biodiversiteit. Ons voedsel niet van het land, maar van de fabriek. Massaal, efficiënt, hygiënisch, dichtbij; is dat de nieuwe duurzame wereld? Host Gisbert gaat in gesprek met Ard van de Kreeke (GROWx / Growy) over de eindeloze mogelijkheden van verticale landbouw. *Muziek & Audio: Philipe Pruijt

 

The post #32 Hortus Talk: Eetbare natuur: vertical farming appeared first on De Hortus.