Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Activiteiten

4 juli - 29 augustus
Jazz talents at the Plantage 2021

Deze zomer vindt alweer de zesde editie van openlucht jazzfestival Jazz talents at the Plantage plaats. Met dit keer meer locaties en meer optredens dan de eerdere vijf edities: in de Hortus, de Hermitage Amsterdam en in ARTIS vullen talenten van het Amsterdamse Conservatorium het programma met live optredens.

In juli en augustus kan je elk weekend genieten van muziek in de monumentale Palmenkas van de Hortus, tussen de dieren in Artis en in de ruime binnentuin van de Hermitage.

Elke zondag in juli en augustus is de Hortus ‘the place to be’! Tussen 18:00 en 20:00 uur is er live muziek. Tijdens dit festival treden er vooral akoestische duo’s op in een intieme setting. De tuin en het café zijn deze zomer op zondag tot 21:00 uur geopend.

Wanneer? elke zondag in juli en augustus vanaf 18:00 uur.
Kosten? normale entreeprijs, koop je kaarten vast online!

meer informatie

Wellicht ook interessant

Themarondleidingen

Een maal per maand staat een van onze rondleiders voor u klaar met een speciale themarondleiding. Aan de hand van zijn of haar expertise maakt u kennis met een speciaal deel van onze collectie.

Deelname themarondleiding:
slechts € 4,50 p.p.

Lees meer

Vriendenvereniging

Als lid van de Vereniging van Vrienden van de Amsterdamse Hortus steunt u de Hortus en kunt u bovendien het hele jaar door gratis de tuin bezoeken.

eenpersoonslidmaatschap
slechts € 36,- per jaar

Lees meer

Word vriend van de Hortus

Word vriend van de Hortus en bezoek ons het hele jaar!