Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Activiteiten

7 augustus - 21 augustus
workshop – Houseplant basics – uitverkocht

In deze workshop door PLANTMOM leer je alles om goed voor je groene huisgenoten te zorgen! We leren over de basisverzorging van kamerplanten, inclusief lichtwater- en pestproblemen, verschillende manieren om planten te verpotten, de voordelen van verschillende soorten materialen  en wat je kunt verwachten na het verpotten.

In deze 1,5 uur durende workshop bespreken we planten met verschillende soorten wortelsystemen en bespreken we waarom de juiste pot uiterst belangrijk is. Indoor plantenliefhebbers, beginnende plantenbezitters en kamerplantnieuwelingen worden allemaal uitgenodigd om mee te doen en te leren hoe ze thuis voor planten moeten zorgen! Neem al je vragen, pennen en potloden mee naar de Hortus. Leuk extraatje: Na de workshop krijg je een plant mee naar huis om al je nieuwe vaardigheden op te testen!

 

tickets en meer informatie

Wellicht ook interessant

Themarondleidingen

Een maal per maand staat een van onze rondleiders voor u klaar met een speciale themarondleiding. Aan de hand van zijn of haar expertise maakt u kennis met een speciaal deel van onze collectie.

Deelname themarondleiding:
slechts € 4,50 p.p.

Lees meer

Vriendenvereniging

Als lid van de Vereniging van Vrienden van de Amsterdamse Hortus steunt u de Hortus en kunt u bovendien het hele jaar door gratis de tuin bezoeken.

eenpersoonslidmaatschap
slechts € 36,- per jaar

Lees meer

Word vriend van de Hortus

Word vriend van de Hortus en bezoek ons het hele jaar!