Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Cateraars

Cateraars

Wanneer u ruimte(s) bij ons huurt, voor lunch, diner of borrel, dan staan er verschillende cateraars klaar, ieder met eigen specialiteiten, waarmee u uw wensen kunt bespreken.
Let op: Alleen de eerste drie cateraars mogen in de Palmenkas werken.

Wendy Welvaars Koken op Locatie
Deze dame gaat voor kwaliteitscatering met persoonlijke aandacht en veel gevoel voor presentatie en gastvrijheid.
www.wendywelvaars.nl/

Aan Tafel Graag
Eva Peek & Kenneth Robert
Aan Tafel Graag staat voor catering met passie. Samen met onze geweldige medewerkers zien wij in alles een uitdaging. Uw feest, diner of bijeenkomst is onze zorg!
www.aantafelgraag.nl

Saen Catering
Onze diners en hapjes zijn pure producten op ambachtelijke wijze bereid. Wij hebben een voorliefde voor de Franse en mediterrane keuken maar werken graag naar uw wensen.
www.saencatering.nl

PIP catering
Creƫert moderne gerechten, waarbij de chefs de uitstraling en de prachtige kleuren van de Hortus Botanicus graag meenemen in het menu.
www.pipcatering.nl
www.instagram.com/pipcatering

Studio Buik
Studio Buik staat voor eerlijk, gezond, kleurrijk, duurzaam, verrassend en vooral lekker eten. Wij gaan met u op zoek naar een uniek concept en de unieke smaken uit de wereldkeuken die bij u, uw evenement en/of feest passen.
www.studiobuik.nl
www.instagram.com/studio_buik

 

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.