Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Cateraars

Cateraars

Wanneer u ruimte(s) bij ons huurt, voor lunch, diner of borrel, dan staan er verschillende cateraars klaar, ieder met eigen specialiteiten, waarmee u uw wensen kunt bespreken.

Wendy Welvaars Koken op Locatie
Deze dame gaat voor kwaliteitscatering met persoonlijke aandacht en veel gevoel voor presentatie en gastvrijheid.
www.wendywelvaars.nl/

Aan Tafel Graag
Eva Peek & Kenneth Robert
Aan Tafel Graag staat voor catering met passie. Samen met onze geweldige medewerkers zien wij in alles een uitdaging. Uw feest, diner of bijeenkomst is onze zorg!
www.aantafelgraag.nl

Saen Catering
Onze diners en hapjes zijn pure producten op ambachtelijke wijze bereid. Wij hebben een voorliefde voor de Franse en mediterrane keuken maar werken graag naar uw wensen.
www.saencatering.nl

Taverna Barcelona
In Taverna Barcelona werken Carles & Francisco uitsluitend met biologische producten van kleine leveranciers uit Cataloni√ę. Zo proeft u de regio in elk gerecht. Met recepten uit het binnenland en van de kust, van vroeger en van nu, komt Barcelona met haar cultuur en cuisine iets dichterbij.
www.tavernabarcelona.nl

Cuisine on Tour
Cuisine on tour onderscheidt zich door culinair maatwerk. Wij bieden diverse mogelijkheden in walking-, sit down- en shared dinners passend bij uw wens, het seizoen en de locatie. Het verschil maken wij met verrassende culinaire gimmicks.
www.cuisineontour.nl/

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.