Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

steun het project

Steun het project

Help de Drieklimatenkas te vernieuwen.
Om onze droom voor een toekomstbestendige Drieklimatenkas te realiseren hebben wij uw hulp nodig. De Hortus is namelijk een zelfstandige stichting en voornamelijk afhankelijk van inkomsten uit eigen activiteiten en giften van donateurs. Voor de verbouwing van de kas is 8,5 miljoen euro nodig. We zijn blij met alle bedragen.

Ook zijn er speciale pakketten ontwikkeld. Deze vindt u hieronder.

 

Steun de vernieuwing van de drieklimatenkas.

PROTEA

Een Proteadonateur kan eenmalig of periodiek schenken. Als dank bieden wij een naamsvermelding op een prominente plek in de vernieuwde Drieklimatenkas en in het Hortus Magazine, uitnodigingen voor speciale evenementen en de feestelijke opening in 2023.

Eenmalig € 5.000 of € 1.000 per jaar voor een periode van 5 jaar.

Bij een periodieke schenking (verdeeld over 5 jaar) is het belastingvoordeel maximaal. Een schenking van € 5.000,-  kost netto zo’n € 500,- per jaar.

Vul dit formulier in of neem voor meer informatie contact op via donaties@dehortus.nl

orchidee

Een Orchideedonateur kan verschillende giften schenken. Als dank bieden wij een naamsvermelding in Hortus Magazine en sturen wij gedurende het project uitnodigingen voor evenementen en bezoeken achter de schermen.

Eenmalige gift van € 1.500 │ € 1.000 │€ 750│ € 500
of een ander bedrag (minimaal € 500).

Een gift aan een culturele ANBI als de Hortus is fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van het inkomen betekent dat 42% of 52% belastingvoordeel.
u kunt direct doneren op ons rekeningnummer NL19TRIO0379715120 t.n.v. Stichting Hortus Botanicus Amsterdam, o.v.v. Donatie Drieklimatenkas.

Meer weten over belastingvoordeel bij schenken aan een ANBI?
Klik hier voor een rekenvoorbeeld

Agave

Elke donatie voor de ingrijpende vernieuwing van de Drieklimatenkas is meer dan welkom. Wij, de Amsterdammers en al onze toekomstige bezoekers zijn iedereen ontzettend dankbaar voor elke extra schenking. Tijdens de opening krijgen Agavedonateurs speciale rondleidingen.

u kunt direct doneren op ons rekeningnummer NL19TRIO0379715120 t.n.v. Stichting Hortus Botanicus Amsterdam, o.v.v. Donatie Drieklimatenkas.

Wilt u meer informatie over donaties voor dit project of heeft u vragen over andere mogelijkheden om te kunnen ondersteunen ? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via donaties@dehortus.nl
of bel onze directeur Carlien Blok via 020-7025404.