Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

Geef om groen

Geef om groen

De Stichting Hortus Botanicus Amsterdam is een zelfstandige non-profit organisatie die voor ruim 85% van haar inkomsten afhankelijk is van bezoekers. De overige 15% is subsidie die wij van de gemeente Amsterdam ontvangen. Wij ontvangen geen rijks- of overheidssubsidies of andere reguliere fondsen.

 

Vanwege de huidige maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, is de Hortus Amsterdam gesloten tot en met 15 maart 2021. Een langdurige sluiting zoals nu het geval is, is een enorme klap voor onze organisatie die nu alle zeilen bij moet zetten voor de zorg voor de tuin, collectie en haar medewerkers. Help ons daarom nu.

 

Doneer op een eenvoudige manier via de onderstaande donatieknoppen.

 

Ja, ik steun de gesloten Hortus

De Stichting Hortus heeft de Culturele ANBI status. Dit kan voor donateurs ook nog een extra voordeel geven: giften aan goede doelen kunnen worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op onze ANBIpagina.

Geef een lidmaatschap cadeau

Nog op zoek naar een bijzondere cadeau?
Geef een jaar lang gratis toegang tot de Hortus in de vorm van een vriendenlidmaatschap! Ook al is de Hortus nu gesloten, we hopen natuurlijk snel weer open te gaan.  Met een Vriendenlidmaatschap mag men dan altijd binnenlopen.

Met de betaling van een lidmaatschap, steunt u de Hortus en draagt u bij aan de instandhouding van deze unieke plek. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk.

Lees meer op de Vrienden pagina.

Koop een kaartje voor later

Thuis moeten zitten is voor niemand leuk. Maar straks wordt alles beter.  Trakteer jezelf (of vrienden) op iets moois om naar uit te kijken. Koop nu alvast een toegangskaartje tot de Hortus en bezoek ons zodra we weer open zijn. Hiermee helpt u de Hortus direct en kunt u later zelf nog eens genieten.
Koop hier toegangskaartjes

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.