Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

Winter Hortus

Winter Hortus

LET OP: In lijn met de nieuwe lockdownmaatregelen is de ‘Winter Hortus’ afgelast. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht krijgen hier bericht over.

Vier de winter in de Hortus

De decembermaand is elk jaar een bijzondere maand in de Hortus. Ook dit jaar transformeert de Hortus weer in een sprookjesachtige wintertuin. Van woensdag 22 december t/m zondag 9 januari is de ‘Winter Hortus’ elke dag geopend tot 17:00 uur (m.u.v. 25 december en 1 januari).

Vier de winter in de Hortus, geniet van een winterwandeling door de versierde tuin. Voor een bezoek aan de tuin en kassen heb je geen ‘coronatoegangsbewijs’ nodig. We raden je aan om voorafgaand aan je bezoek een toegangsbewijs naar keuze te reserveren in onze webshop.

 

klik hier om een toegangsbewijs te reserveren

winterse activiteiten voor jong en oud

Tijdens de Winter Hortus worden er daarnaast regelmatig activiteiten georganiseerd.

In dit seizoen wemelt het van de paddenstoelen in de Hortus. Tijdens een reeks workshops en Hortus Talks duiken we in de (grotendeels) onzichtbare, maar wonderbaarlijke wereld van schimmels. Elke dag starten er verschillende rondleidingen door de winterse tuin. Of download de Hortus app en wandel de winterroute op eigen tempo. Ook voor de jonge bezoekers zijn er volop activiteiten. Haal de gratis speurtocht bij de ingang of kom luisteren naar spannende kampvuurverhalen.

Lees meer over het winterprogramma – leuk voor jong en oud – op de programma pagina.

Opwarmen bij de oranjerie

Opwarmen na de wandeling kan met een hapje of drankje dat je af kunt halen bij de Oranjerie. Op het menu staan onder andere glühwein, warme chocolademelk en verschillende zoete en hartige lekkernijen uit de keuken van de Oranjerie.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.