Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Lente in de Hortus

Lente in de Hortus: de eetbare natuur

De lente is officieel begonnen! Met ontwakende tulpen en magnoliabomen in de tuin, en kruiden in de Snippendaaltuin die zorgen voor een heerlijke geur. Tussen al het ontluikende lentegroen groeien veel eetbare planten. Het voedsel uit de natuur is van levensbelang voor ons mensen, maar hoe gaan we hier mee om? Ontdek deze lente alles over de eetbare natuur bij de Hortus.

 

De Hortus is elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Lente-programma: "De eetbare natuur"

De eetbare natuur ontdek je het beste via je smaakpapillen! Schrijf je in voor een van de activiteiten en leer meer over hoe we omgaan met de natuur als voedingsbron. We hebben ook terugkerende rondleidingen rond andere thema’s en activiteiten voor kinderen.

Bezoek onze horeca

Het cafe en ons terras zijn elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf het terras kijk je uit op al het mooie groen van de Hortus met al haar verschillende soorten bomen en planten. Het Hortuscafé serveert onder meer warme en koude dranken, broodjes, soep en taartjes. Het is ook mogelijk om to-go te bestellen en een koffie of thee mee te nemen op de wandeling door de tuin.

Let op: je hebt ook een entreekaartje voor de Hortus nodig om het café en terras te bezoeken.

Veelgestelde vragen

Vooraf online reserveren is niet verplicht, maar nog wel mogelijk. Wil je zeker zijn van een bezoek, reserveer dan een toegangsbewijs naar keuze in onze webshop.

Klik hier om een toegangsbewijs te reserveren

Ben je op zoek naar meer informatie over je bezoek? Bekijk dan hier de veelgestelde vragenStaat je vraag er niet tussen, neem contact met ons op via info@dehortus.nl. Helaas zijn wij vanwege de beperkte kantoorbezetting niet altijd telefonisch bereikbaar.

geniet van een veilig bezoek

Heb je vlak voor je geplande bezoek last van zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of benauwdheid en/of verhoging (tot 38 graden Celsius) of koorts, vragen we je om thuis te blijven. Je kunt je ticket kosteloos omboeken naar een andere dag. Neem contact met ons op via info@dehortus.nl.

De 1,5 meter afstand geldt sinds 18 februari niet meer als verplicht in Nederland. Wij vragen onze bezoekers wel om wensen en behoeften van ieder ander te respecteren. Geef elkaar daarom de ruimte tijdens een bezoek.

 

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.