Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Hortus Zomeravonden

Vier de zomer in de Hortus Amsterdam

Geniet deze (na)zomer ook ’s avonds van de tuin en kassen tijdens de Hortus Zomeravonden. Iedere donderdag in september is de tuin te bewonderen tot 21:00 uur!

Mooiste terras van Amsterdam nu ook ’s avonds open!

De Hortus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Ook de Oranjerie, het Hortuscafé, bevindt zich in een eeuwenoud monument waar je heerlijk tot rust komt tussen de exotische planten. De Oranjerie met bijbehorend terras zijn deze zomer voor het eerst ook ’s avonds open. Het is nu dus ook mogelijk om een hapje te eten in de Hortus of te genieten van een zomerse terrasavond. Kijk hier voor ons menu.

Voor contact / reserveren kunt u de Oranjerie bereiken via horeca@dehortus.nl of  020-7025405.

 

Borrelmandjes

Is het terras vol? Geen probleem. Tijdens de Hortus Zomeravonden verkoopt de Oranjerie borrelmandjes om op een mooi plekje in de tuin te genieten.

Keuze uit:
• Borrelmandje 1: 2 flesjes speciaal bier (keuze uit o.a. Lowlander, Gebrouwen door Vrouwen en Brouwerij ’t IJ), nootjes, olijven en groentechips €18,50

• Borrelmandje 2: fles prosecco of fles wijn, kaas, verse salami en olijven €37,50

 

Voor contact / reserveren kunt u de Oranjerie bereiken via horeca@dehortus.nl of  020-7025405.

Programma Hortus Zomeravonden

Je kunt je Hortus Zomeravond beleving nog mooier maken door mee te doen met een van de activiteiten op de avonden. In samenwerking met wisselende partners is er iedere avond een ander programma, zoals yoga in de kas, tuincolleges of biodiversiteitssafari’s en er is iedere zondag live muziek in de tuin.

Bekijk hier het activiteitenoverzicht 

Bezoek de Hortus Zomeravonden

In verband met de maatregelen rond het coronavirus, kunnen wij elk uur een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Om de Hortus te bezoeken raden wij u daarom aan een starttijd van bezoek te reserveren.. Ook leden van de vriendenvereniging kunnen een reservering maken. Een reservering is niet verplicht, maar zonder gereserveerde starttijd kunnen wij toegang tot de Hortus niet garanderen. Een starttijd kunt u in onze online ticketshop reserveren.
Om al onze bezoekers een veilig bezoek te garanderen zijn er enkele veiligheidsmaatregelen van kracht. Meer informatie vindt u op deze website pagina. 

klik hier om een starttijd te reserveren

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.