Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

De Hortus is gesloten

De Hortus is gesloten

In lijn met de nieuwe maatregelen van het RIVM is de Hortus Botanicus Amsterdam in de periode van 19 december 2021 t/m 25 januari 2022 gesloten. Uiteraard hopen wij dat dit bij een korte sluiting blijft zodat u de Hortus snel weer kan bezoeken.

Steun de gesloten Hortus

De Hortus is een zelfstandige non-profit stichting die voor ruim 85% van haar inkomsten afhankelijk is van bezoekers. Deze nieuwe lockdown is dan ook een harde klap voor de organisatie.

Veel van onze bezoekers, vrienden en volgers laten weten de Hortus te willen steunen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben wij een donatiepagina op onze website gemaakt. Op deze pagina vindt u een donatielink en kunt u lezen hoe u de Hortus nog meer kan steunen in deze lastige tijd. Alle extra beetjes helpen. Klik hier om de donatie mogelijkheden te bekijken. 

Haal het hortusgevoel in huis

Voor onze bezoekers betekent deze nieuwe lockdown helaas dat de Hortus voor het tweede jaar op rij niet bezocht kan worden tijdens de kerstvakantie…

Maar niet getreurd, op de Hortus in Huis pagina geven we een heleboel tips om de Hortus ook thuis te beleven. Bekijk een van de videotours, ga aan de slag met een van de botanische kleurplaten of bouw je eigen insectenhotel!

Winteractiviteiten afgelast

De voorbereidingen voor het sfeervolle winterprogramma ‘Winter Hortus’ waren in volle gang. Helaas hebben wij moeten concluderen dat dit evenement niet door kan gaan, gezien de nieuwe lockdownmaatregelen. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht om de Hortus te bezoeken tijdens de kerstvakantie of deel te nemen aan een van de activiteiten, ontvangen hierover bericht.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op info@dehortus.nl.

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.