Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

De Hortus is open

De Hortus is open!

De Hortus is elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.  De Hortus is grotendeels een buitenlocatie, genoeg ruimte dus om veilig te genieten van een bezoek. Blijf via deze pagina op de hoogte van de geldende coronamaatregelen in de Hortus.

Bezoek de Hortus

De 1,5 meter afstand geldt als verplicht in Nederland. Geef elkaar daarom de ruimte tijdens een bezoek. Vooraf online reserveren is niet verplicht, maar nog wel mogelijk. Wil je zeker zijn van een bezoek, reserveer dan een toegangsbewijs naar keuze in onze webshop. Voor een bezoek aan de tuin en kassen van de Hortus heb je geen ‘coronatoegangsbewijs’ nodig.

 

Klik hier om een toegangsbewijs te reserveren

Bezoek onze horeca

Het cafe en ons terras zijn elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf het terras kijk je uit op al het mooie groen van de Hortus met al haar verschillende soorten bomen en planten. Het Hortuscafé serveert onder meer warme en koude dranken, broodjes, soep en taartjes. Het is mogelijk om ter plekke een tafel te reserveren of telefonisch  via 020 7025 405.

Voor een bezoek aan de Oranjerie en terras heb je vanaf 6 november 2021 een ‘coronatoegangsbewijs’ nodig  in de CoronaCheck-app of op papier. Daarnaast is er de mogelijkheid TO-GO te bestellen: bezoekers kunnen iets te eten / drinken bestellen en dit nuttigen op een ander plekje in de tuin of kassen.

 

Let op: je hebt ook een entreekaartje voor de Hortus nodig om het café en terras te bezoeken.

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar meer informatie over je bezoek?
Bekijk dan hier de veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen, neem contact met ons op via info@dehortus.nl.
Helaas zijn wij vanwege de beperkte kantoorbezetting niet altijd telefonisch bereikbaar.

geniet van een veilig bezoek

Heb je vlak voor je geplande bezoek last van zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of benauwdheid en/of verhoging (tot 38 graden Celsius) of koorts, vragen we je om thuis te blijven. Je kunt je ticket kosteloos omboeken naar een andere dag. Neem contact met ons op via info@dehortus.nl.

 

Houd in de Hortus zelf rekening met de gangbare afstandsregels en veiligheidsmaatregelen:
• De 1,5 meter afstand geldt als verplicht in Nederland. Geef elkaar daarom de ruimte tijdens een bezoek.
• Hoest of nies in de elleboog;
• Was of desinfecteer regelmatig de handen;
• Draag een mondkapje in de binnenruimtes: kassen, Hortus store en Oranjerie;
• Toon begrip voor onze medewerkers. Om hun werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, moeten jullie misschien omlopen of even wachten. Volg de aanwijzingen van ons personeel.

 

Vragen? Laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via het algemene nummer: 020 625 9021. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers via e-mail of telefoon.