Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Workshop mobiele fotografie

14 oktober

Dit evenement is afgelopen.

WEGENS OMSTANDIGHEDEN GAAT DEZE WORKSHOP NIET DOOR.
Voor vragen kunnen deelnemers zich wenden tot communicatie@dehortus.nl

De workshop mobiele fotografie is speciaal voor mensen die graag willen leren hoe ze betere foto’s kunnen maken met hun smartphone. Professionele fotografen Andres en Joyce van On a hazy morning leren je hoe je je smartphone-foto’s naar een hoger niveau kunt tillen.
Daarnaast delen ze ook hun ‘tips & tricks’, maken ze je wegwijs in de jungle van verschillende fotografie-apps en laten ze zien hoe je foto’s met de juiste bewerkingen nóg mooier maakt.

Tijdens de inspirerende workshop is veel ruimte om zelf te oefenen en het laatste deel bestaat uit een praktijkopdracht waarmee je zelf, onder begeleiding van Andres en Joyce, in de tuin en kassen van de Hortus aan de slag kunt gaan.

aanmelden en online tickets

Om gebruik te maken van de nieuwste functionaliteiten van verschillende fotografie apps is het voor de workshop belangrijk een zo recent mogelijke versie van IOS of Android op je smartphone te hebben geïnstalleerd. Voor de workshop sturen we aan de deelnemers een aantal apps door die je kan downloaden op je smartphone, deze apps worden tijdens de workshop behandeld.

Deze workshop vindt plaats op 14 oktober 2018 en duurt van 11:00 tot 14:30 uur.
Deelname is €65,- inclusief entree tot de Hortus en ontvangst met koffie/thee.

Aanmelden? Koop uw tickets online.
Voor vragen communicatie@dehortus.nl.