Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

workshop – Houseplant basics – uitverkocht

7 augustus - 21 augustus

Dit evenement is afgelopen.

In deze workshop door PLANTMOM leer je alles om goed voor je groene huisgenoten te zorgen! We leren over de basisverzorging van kamerplanten, inclusief lichtwater- en pestproblemen, verschillende manieren om planten te verpotten, de voordelen van verschillende soorten materialen  en wat je kunt verwachten na het verpotten.

In deze 1,5 uur durende workshop bespreken we planten met verschillende soorten wortelsystemen en bespreken we waarom de juiste pot uiterst belangrijk is. Indoor plantenliefhebbers, beginnende plantenbezitters en kamerplantnieuwelingen worden allemaal uitgenodigd om mee te doen en te leren hoe ze thuis voor planten moeten zorgen! Neem al je vragen, pennen en potloden mee naar de Hortus. Leuk extraatje: Na de workshop krijg je een plant mee naar huis om al je nieuwe vaardigheden op te testen!

 

tickets en meer informatie

PLANTMOM werd in 2018 opgericht door Monai Nailah McCullough, plantenexpert uit New York met bijna tien jaar ervaring in de zorg voor kamerplanten. Haar doel is om door middel van educatie en onderwijs het bezit van planten duurzamer te maken en planteneigenaren meer vertrouwen te geven, met een focus op stedelijke omgevingen in metropolen over de hele wereld.

 

De workshop Houseplant basics wordt gegeven op 7 augustus en 21 augustus in de Palmenkas van 19:30 tot 21:00 uur. Je kunt een ticket kopen voor één van deze twee datums. Deelname is €30,- ( inclusief entree tot de tuin, materialen en koffie/thee. Deelnemers krijgen ook wat stekjes en of een plantje mee naar huis.)
LET OP: Deze workshop is Engelstalig. De workshop op 21 augustus & 7 augustus zijn beide uitverkocht.

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden? Deze workshop is uitverkocht.
Voor vragen: communicatie@dehortus.nl