Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Witte Nacht Diner – UITVERKOCHT

21 juni

Dit evenement is afgelopen.

Vrijdag 21 juni 2019 begint de zomer, en uiteraard viert de Hortus dat weer met het jaarlijks Witte Nacht Diner.

Dit diner is voor iedereen die een keer  zou willen dineren tussen de planten in de Hortus. Een unieke kans. We serveren een viergangen verrassingsdiner in de bijzondere setting van de Palmenkas.

Reserveren

Het diner kost €55,- per persoon, exclusief drankjes. Het diner duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. De Hortus is tijdens deze avond voor het overige publiek gesloten. U kunt losse tickets kopen tot maximaal 6 personen. Wanneer u met een gezelschap komt, koop dan de tickets tegelijk. Tijdens het Witte Nacht Diner schuiven gasten aan aan grotere tafels. De Hortus verzorgt de placering, dit gebeurt op basis van de verkochte tickets.

 

Het bedrag van de tickets geldt voor het menu. Drankjes worden op de avond zelf afgerekend. Let op: op de avond is  alleen PINNEN mogelijk.  Het Witte Nacht Diner wordt dit jaar verzorgt ism Studio Buik.

 

Aanmelden? koop hier je tickets. Dit event is uitverkocht.

Heeft u vragen, allergieën of dieetwensen? Neem contact met ons op via Wittenacht@dehortus.nl (geen telefoon). Vermeld bij allergieen de naam /email waarop u de tickets heeft gekocht.