Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

The Conscious Club x The Hortus ๑ Winter Recovery

6 februari - 7 februari

Dit evenement is afgelopen.

Kun jij in de winter ook wel even een fijne boost gebruiken? Stel jezelf voor in deze setting: opladen tijdens de koude en donkere winterdagen met drie elementen om je geluk te vergroten; kunst, muziek en planten. En dat in een tropische kas, omringd door de warme jungle. Dat kan met de Winter Recovery sessies van de Conscious Club in de Hortus Amsterdam.

De Conscious Club brengt een bijzondere combinatie van lichtkunst en muziek tussen de exotische planten in de tropische kas. Tijdens deze Winter Recovery sessies word je meegenomen op een Sound Journey. De tropische kas van de Hortus is hiervoor speciaal ‘s avonds open. De geluiden, in combinaties met lichten en de geur en warmte van de tropische planten hebben een positief effect op je gezondheid en je geluk. Alles wat je hoeft te doen, is zorgen dat je comfortabel ligt en de verzachtende geluiden over je heen laten komen. Een mooie manier om te ontspannen en opnieuw op te laden. Er is geen ervaring vereist, alleen nieuwsgierigheid en een open mind-set.

aanmelden en online tickets

Goed om te weten: er zijn geen kussen of yogamatjes aanwezig. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen.
Let op: de tropische kas is warm en vochtig. Dit leidt tot een natte en modderige ondergrond, dus neem niet je mooiste kussens of matje mee. Net als in de echte jungle, is de tropische kas een plek waar insecten en ongedierte voorkomt. Mocht je angstig zijn voor insecten is deze cursus wellicht niet geschikt.

Deze Sound Journey wordt gebracht door: Ton Akkermans & Carolina Schomper (Gong, Fluit, Sound Tubes), Thomas Kwakernaat (Hang drum & Singing Bowls) Wolf & The Bird (visuals).

Deze Winter Recovery sessie vindt plaats op woensdag 6 februari en donderdag 7 februari tussen 19:00 en 20:15 uur. Tickets voor de sessie kosten €30,-, entree tot de tuin is gratis bij deelname.
Aanmelden? Koop uw tickets online
Voor vragen communicatie@dehortus.nl

Kijk voor meer informatie ook op onze Facebook pagina.