Openingstijden vandaag Gesloten Koop tickets Menu

Yoga in de kas

2 juni - 23 juni

Hortus Botanicus Amsterdam en The Conscious Club presenteren: Yoga in de kas

Deze lente bundelt de Hortus haar krachten weer samen met The Conscious Club. We presenteren een bijzonder en exclusief programma voor lichaam en geest. Beoefen yoga of doe mee aan een les Tai Chi tegen het decor van onze eeuwenoude palmenkas. Goed om te weten: er zijn geen kussen of yogamatjes aanwezig. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen.

 

Programma:

Dinsdag 2 juni – Yoga en handpan

Dinsdag 9 juni – Yoga Flow en Yoga Nidra met essentiële oliën

Dinsdag 16 juni – Qigong Flow (Tai Chi)

Dinsdag 23 juni – Geleide meditatie en harp

Programma & tickets

2 juni – 20:00 – 21:30

Yoga en handpan
In deze les combineren we de mooie klanken van de handpan met yogaoefeningen. Verlaat deze les zonder enige spanning of stress en met een grote glimlach. Koop je tickets hier.

 

9 juni – 20:00 – 21:30

Flow Yoga & Yoga Nidra
Deze krachtige yoga les is bedoeld om de spanning en stress uit je dagelijkse leven los te laten. Na een uur actief bewegen is het tijd om rustig te liggen en te genieten van heerlijk geurende etherische oliën. Deze yoga les is perfect om te ontstressen na een drukke werkdag. Koop je tickets hier.

 

16 juni – 20:00 – 21:30

Qi Gong Flow
Als een oude kunst van ‘bewegende meditatie’, heeft Qi Gong roots zijn wortels in het taoïsme en de traditionele Chinese geneeskunde. Met langzame en soepele bewegingen proberen we stress te verminderen en harmonie in ons hele lichaam te creëren. Koop je tickets hier.

 

23 juni – 20:00 – 21:30

Geleide meditatie & harp
Meditatie kan omschreven worden als een oefening waarbij  je een techniek beheerst, zoals het focussen op een bepaald object of gedachte, om een staat van leegheid en kalmte te creëren. Glij weg op de geluiden van de harp. Koop je tickets hier.

 

 

*Goed om te weten: er zijn geen kussen of yogamatjes aanwezig. Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding en eventueel een dekentje / kussens om lekker warm onder te liggen. Voor de verschillende lessen is geen ervaring vereist, alleen nieuwsgierigheid en een open mind-set.

 

De yogasessie start om 20:00 en duurt tot 21:30. De poort gaat open om 19:30. Kaarten zijn te koop voor € 20/€25 per stuk.

 

Vragen via communicatie@dehortus.nl
Vragen over de inhoud programma: info@theconsciousclub.nl

 

*Sorry, we geven geen geld terug bij een reeds aangeschaft ticket.