Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

MOAM in de Hortus – powered by C&A

21 oktober

Dit evenement is afgelopen.

Tijdens de tentoonstelling ‘MOAM in de Hortus’ worden er verschillende verdiepende workshops georganiseerd in de sprookjesachtige tuin. Op woensdag 21 oktober organiseert C&A twee gratis workshops waarbij bezoekers meer leren over  het recyclen van textiel.

 

Schrijf je nu in voor de workshop denim upcycling  door modeontwerper Juris Efneris of de workshop vlaggetjes maken door modeontwerper Joris Moore. Aansluitend op de workshops geeft Juris Efneris ook een rondleiding door de Hortus.

 

tickets en meer informatie

workshop denim upcycling

Tijdens deze denim-upcycle workshop gebruiken we restjes denim van het kunstwerk van Juris en de restanten van de voorraad van C&A. Tijdens de denim workshop (powered by C&A), kunnen bezoekers ervaren hoe het is om restmateriaal om te zetten in iets nieuws. We maken textiel accessoires zoals kussenslopen of sjaals samen met modeontwerper Juris Efneris.

Op 21 oktober geeft Juris Efneris een gratis textielworkshop van 17:30 – 18:30 uur.

 

workshop vlaggetjes maken

Modeontwerper Joris Moore laat tijdens workshop zien dat oud-textiel te allen tijde hergebruikt kan worden en daagt deelnemers uit om restmaterialen te transformeren naar iets nieuws. Denimrestanten van C&A worden tijdens deze workshop hergebruikt tot vlaggen, geïnspireerd op het werk van Joris Moore.

Op 21 oktober geeft Joris Moore een gratis textielworkshop van 18:45 – 19:45 uur.

 

Aanmelden voor een van deze workshops?  Reserveer een gratis ticket.

 

Rondleiding

Schrijf je nu in voor een van de exclusieve rondleidingen door Juris Efneris.
19:00 – 19:45 Rondleiding door Juris Efneris (EN).
Aanmelden voor een rondleiding?  Reserveer een gratis ticket.

 

•••

Tijdens deze avond is alleen de workshopruimte open voor deelnemers. De rest van de tuin en kassen zijn gesloten voor bezoekers. Het is daarom niet nodig om een entreekaartje voor de Hortus te kopen. Wil je meedoen aan de workshop of rondleiding is een gratis online reservering verplicht.
De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.
Voor vragen communicatie@dehortus.nl