Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Moam in de Hortus avond – 12 november

12 november

Van 16 okt t/m 15 nov staat ‘MOAM in de Hortus’, een tentoonstelling van vijftien van jonge multidisciplinaire talenten. Met de natuur en de eeuwenoude collectie van de Hortus als inspiratiebron creëerden de deelnemende kunstenaars nieuw werk in verschillende kunstdisciplines: van fashion design tot fotografie en film en van beeldhouwkunst tot illustratie.

 

De tentoonstelling is overdag te zien, maar ook in de avond!
Je kunt op deze avonden op eigen gelegenheid de expositie bezoeken en genieten van de sprookjesachtig verlichte tuin.  Speciaal voor de ‘MOAM in de Hortus’ avonden zijn de tuin en kassen open tot 20:00 uur.

Reserveer je kaartje online.

Koop hier je entreetickets

 

De Hortus Amsterdam is een zogenoemde doorstroomlocatie. Bovendien zijn wij een buitenlocatie. Dit betekent dat de Hortus open kan blijven voor bezoekers. Deze moeten voor een bezoek wel een reservering per tijdslot maken. De horeca is gesloten. In de binnenruimtes, zoals de kassen en winkel geldt een plicht tot het dragen van een mondkapje.

Kom met de fiets, auto of lopend. Kom niet met het openbaar vervoer om overbelasting van het vervoersnetwerk te vermijden.