Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Simone van der Weerden (bandoneon)

31 juli

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

 

Simone van der Weerden is een Nederlandse bandoneoniste, arrangeur en componiste. Na vele muzikale uitstapjes naar Argentinië – het land van de tango – besloot zij in 2015 om er te gaan wonen en nog meer verdieping in de tango te zoeken. Ze volgde lessen bij de grote maestros en speelde mee in een Argentijns tangokwintet. Simone heeft nu haar eigen project, NAOS, waarin tango en jazz op geheel eigen wijze samenkomen. Haar debuutalbum verschijnt na de zomer.

 

 

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je ticket! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

Simone van der Weerden speelt twee sessies:

– Sessie 1: 18.30-19.15u (deuren open 18.15u – uitloop 19.30u)

– Sessie 2: 20.00-20.45u (deuren open 19.45u – uitloop 21.00u)

Wij verkopen 40 tickets per sessie: €25  (regulier tarief), €22,50 (Studententarief), tickets zijn  inclusief entree tot de tuin.

 

Diner tip
Met het concertkaartje  is de Hortus al te bezoeken vanaf 17.00 uur. Voor of na het concert kun je genieten van een borrel of een diner bij de Oranjerie (het Hortus café). Maak zo je avondje uit compleet!  Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen. Bekijk hier het zomermenu.

 

Let op: Er is geen traditionele theateropstelling. Neem je eigen matje, deken en/of kussen mee om heerlijk te kunnen ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten geopend voor het overig publiek.