Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Robin Scherpen (klassiek gitaar)

21 augustus

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

 

Klassiek gitarist Robin Scherpen wil je meenemen in een muzikale droomwereld zonder visuele ruis. Als slechtziende klassieke musicus is Robin noodgedwongen toegewezen op niets meer dan zijn intuïtie.

Robin wil een stukje van zijn ervaringen delen om zicht en daarbij controle te verliezen waardoor je in een contemplatieve staat van zijn terecht komt. Zo ervaar je hoe de kracht van verbeelding verder reikt als je je ogen sluit en je je zodoende volledig over kan geven aan de muziek.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je ticket! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

Robin Scherpen speelt twee sessies:

– Sessie 1: 18.30-19.15u (deuren open 18.15u – uitloop 19.30u)

– Sessie 2: 20.00-20.45u (deuren open 19.45u – uitloop 21.00u)

Wij verkopen 40 tickets per sessie: €25  (regulier tarief), €22,50 (Studententarief), tickets zijn  inclusief entree tot de tuin.

 

Diner tip
Met het concertkaartje is de Hortus al te bezoeken vanaf 17.00 uur. Voor of na het concert kun je genieten van een borrel of een diner bij de Oranjerie (het Hortus café). Maak zo je avondje uit compleet!  Bekijk hier het zomermenu.

 

Let op: Er is geen traditionele theateropstelling. Neem je eigen matje, deken en/of kussen mee om heerlijk te kunnen ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten geopend voor het overig publiek.