Openingstijden vandaag 10:00 - 19:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Panne Dua

13 augustus

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Deniz Kavafoglu en Joris Cohen vormen samen het duo: Panne Dua. Een nog relatief onbekend, maar magisch instrument kozen ze uit: de handpan. Ze voelen beiden een diepe liefde en passie voor dit instrument en leggen jou dan ook graag uit waarom. Maar waarschijnlijk ontdek je het vanzelf als je naar ze luistert. De chemie tussen deze twee is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Samen met hun handpan zorgen ze ervoor dat je even alles vergeet en gewoon alleen maar wilt luisteren met een flinke glimlach op je gezicht.

tickets en meer informatie

Aanmelden? Koop hier je tickets
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

Voor de concerten worden enkele stoelen neergezet met gepaste afstand, maar geen klassieke opstelling. Neem daarom vooral ook je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten voor iedereen geopend tot 21:00. De tuin en Oranjerie zijn voorafgaand het optreden vrij te bezoeken.

 

 

De Hortus heeft maatregelen getroffen om kleinschalige programma’s en rondleidingen mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. De artiest geeft twee concerten voor kleinere groepen bezoekers. Hierdoor kunnen we voldoende afstand bewaren van elkaar in de Palmenkas. Tussendoor wordt de ruimte schoongemaakt. Je kunt een ticket kopen voor één van de twee concerten: 19:00 – 19:40 of 20:15 – 20:55