Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Matteo Myderwyk: Uitverkocht

1 augustus

Dit evenement is afgelopen.

Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam een nieuwe reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Pianist Matteo Myderwyk (1990) neemt je mee op een dromerige trip. Matteo Myderwyk componeert en speelt zijn eigen muziek. En dat doet hij behoorlijk productief: maar liefst 3 albums in anderhalf jaar bracht hij uit. Zijn laatste album heet Ataraxia. In de Griekse oudheid betekent dit zoveel als ‘de complete zielsrust’. Volgens de oude filosofen is muziek de belangrijkste manier om daar te komen.

Voor de concerten wordt geen klassieke concertopstelling neergezet, het publiek kan zelf een fijne plek zoeken in de kas. Neem je eigen matje en/of kussen mee om heerlijk te ontspannen. Er zijn bankjes en enkele stoelen aanwezig.Poort open 19.30 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Het concert duurt ongeveer 21.00 uur. Kaarten zijn te koop voor 19,50 / 17,50 (student)

 

Dit concert is helemaal uitverkocht.

 

Aanmelden? Koop hier je tickets
Vragen via communicatie@dehortus.nl