Openingstijden vandaag 10:00 - 17:00 Koop tickets Menu

Klassiek in de Kas – Lidy & Julia (cello en viool)

3 juli

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

 

Celliste Lidy Blijdorp en violiste Julia Philippens bundelen hun muzikale krachten in deze eerste editie van de Klassiek in de Kas-reeks.

Lidy Blijdorp is een jonge, gepassioneerde celliste met een enorme vertelkracht. Ze studeerde af aan het conservatorium van Parijs met de hoogste onderscheiding. Lidy viel met haar prachtige cellospel meerdere keren in de prijzen bij verschillende belangrijke competities, waaronder de Cello Biënnale Amsterdam en het Grachtenfestival Conservatorium Concours.

Julia Philippens heeft zich ontwikkeld tot een genre-overstijgend muzikante. Na haar klassieke studie werd improviseren op jazz of hedendaagse klassieke muziek een tweede natuur. Julia studeerde Summa Cum Laude af voor haar jazzvioliste Master diploma: ‘een uniek, baanbrekend violiste met een stralende podiumpersoonlijkheid’.

 

tickets en meer informatie

 

Aanmelden? Koop hier je ticket! 
Vragen via communicatie@dehortus.nl

 

Lidy en Julia spelen twee sessies:

– Sessie 1: 18.30-19.15u (deuren open 18.15u – uitloop 19.30u)

– Sessie 2: 20.00-20.45u (deuren open 19.45u – uitloop 21.00u)

Wij verkopen 40 tickets per sessie: €25 (regulier tarief), €22,50 (Studententarief), tickets zijn inclusief entree tot de tuin.

 

Diner tip
Met het concertkaartje is de Hortus al te bezoeken vanaf 17.00 uur. Voor of na het concert kun je genieten van een borrel of een diner bij de Oranjerie (het Hortus café). Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen. Maak zo je avondje uit compleet! Bekijk hier het zomermenu.

 

Let op: Er is geen traditionele theateropstelling. Neem je eigen matje, deken en/of kussen mee om heerlijk te kunnen ontspannen. De Hortus is tijdens de concerten geopend voor het overig publiek.